Ο Χρυσοχοΐδης αρνήθηκε να δει αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τι καταγγέλλει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης αρνήθηκε να δει αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με Π.Σκουρλέτη, Θ.Δρίτσα, Δ.Τζανακόπουλο, Π.Ρήγα για την επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. στην ειρηνική διαδήλωση στο Σύνταγμα. Μια επιλογή απόλυτα συμβατή με τη βία στους δρόμους και με τη βία των νόμων αυτής της κυβέρνησης» έγραψε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης μετά την άρνηση του υπουργού να δει αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε όχι χθες Βούτσης, Τζανακόπουλος και Παφίλης ζήτησαν στη Βουλή παραίτηση του Υπουργού για την αδικαιολόγητη επέμβαση διάλυσης της πορείας από την ΕΛ.ΑΣ καταγγέλοντας οργανωμένο σχέδιο κυβέρνησης και Αστυνομίας να διαλύσει τη μεγάλη συγκέντρωση.

Η απάντηση Χρυσοχοιδη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δεν αρνήθηκε να συναντηθεί με τον γραμματέα της Κ.Ε και βουλευτή Επικρατείας, του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Πάνο Σκουρλέτη, προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με τον τρόπο που έδρασε χτες η Αστυνομία, αναφέρουν πηγές του υπουργείου, απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τον κατηγορεί για «υπεκφυγή» και ότι κρύβεται. Σύμφωνα με το υπουργείο, ο κ. Χρυσοχοΐδης δέχτηκε να συναντηθεί με τον κ. Σκουρλέτη, αλλά εκείνος επέμενε να συμμετέχουν στην συνάντηση οι βουλευτές Θεόδωρος Δρίτσας και Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο πρώην αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας, ως μέλη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που ο υπουργός δεν έκανε δεκτό, γι’ αυτό η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί