Σε Λότζια και ΠΕΔ Κρήτης ο υποψήφιος πρύτανης του Παν. Κρήτης, Γ. Κοντάκης

Με τους υποψήφιους αντιπρυτάνεις κ. κ. Δημήτρη Μυλωνάκη, Γιώργο Κοσιώρη, Μιχάλη Παυλίδη και Κωνσταντίνο Σπανουδάκη

Με τον υποψήφιο πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γιώργο Κοντάκη και τους υποψήφιους αντιπρυτάνεις κ. κ. Δημήτρη Μυλωνάκη, Γιώργο Κοσιώρη, Μιχάλη Παυλίδη και Κωνσταντίνο Σπανουδάκη, συναντήθηκε στο γραφείο του στη Λότζια, σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε ενόψει των πρυτανικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 20 Ιουλίου, έγινε αναφορά στο πρόγραμμα και τις θέσεις του υποψήφιου πρυτανικού σχήματος. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου υπογράμμισε ότι «ο Δήμος βρίσκεται στο πλευρό του Πανεπιστημίου Κρήτης και σε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην εξωστρέφεια και ενδυνάμωση των δράσεων που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της κοινωνίας», χαρακτηρίζοντας το έργο του εκπαιδευτικού ιδρύματος «πρωτοπόρο και καινοτόμο».

Ο κ. Κοντάκης επεσήμανε ότι «η σημερινή επίσκεψη σηματοδοτεί την βούληση του υποψήφιου πρυτανικού σχήματος  να διαδραματίσει το Πανεπιστήμιο Κρήτης ενεργότερο ρόλο στα θέματα  που απασχολούν την κοινωνία της Κρήτης αλλά και σε παγκόσμια ζητήματα όπως η υγεία, το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή, το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα». 

 Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι θα ενδυναμώσουν την συνεργασία τους με στόχο την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Συνάντηση Γιάννη Κουράκη με τον υποψήφιο Πρύτανη κ. Γιώργο Κοντάκη

Τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Πρύτανης και Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής κ. Γιώργος Κοντάκης μαζί με τους υποψηφίους Αντιπρυτάνεις κ.κ. Κοσιώρη , Μυλωνάκη, Παυλίδη  και Σπανουδάκη.

          Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕΔ Κρήτης στο Ηράκλειο όπου ο υποψήφιος Πρύτανης παρουσίασε το πρόγραμμα και τις θέσεις του ψηφοδελτίου του που στοχεύει μεταξύ άλλων στην περαιτέρω αναβάθμιση του Ιδρύματος και στην ουσιαστική σύνδεσή του με την κοινωνία και τους φορείς της Κρήτης. 

          Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουράκης ευχαρίστησε τον κ. Κοντάκη και τους συνεργάτες του για τη σημερινή επίσκεψη, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ψηφοδέλτιο που ηγείται και τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης και Πανεπιστημίου Κρήτης.

          Το ΔΣ της ΠΕΔ εκτιμά ότι η παραγόμενη τεχνογνωσία και καινοτομία καθώς και το σημαντικό ερευνητικό έργο των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων  του νησιού μαςσε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, θα λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων και θα συμβάλλει στην επιδιωκόμενη ανάπτυξη του νησιού μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί