Ανοιχτή συνέλευση ΟΜ Μασταμπά Ατσαλένιου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Στην πλατεία Παναγίτσας

Ανοιχτή συνέλευση διοργανώνει αύριο Παρασκευή, 10 Ιουλίου, στην πλατεία Παναγίτσας, η Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Μασταμπά Ατσαλένιου του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, με τη συμμετοχή των τοπικών βουλευτών του κόμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, στη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνουν εισηγήσεις από τους βουλευτές Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη και Χάρη Μαμουλάκη, καθώς επίσης από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πρώην βουλευτή Σπύρο Δανέλλη.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

Στη συνέλευση θα συζητηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία «Μένουμε όρθιοι», για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας. Θα συζητηθούν επίσης η πορεία του κόμματος προς το συνέδριο, θέματα πολιτικής επικαιρότητας αλλά και ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τη συνέλευση σε ανοιχτό χώρο, ώστε να τηρηθούν τα μέτρα πρόληψης της πανδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα καλούν τους δημοκρατικούς πολίτες του Ηρακλείου να συμμετάσχουν στη συνέλευση, να ακούσουν τις εισηγήσεις των βουλευτών και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί