Διαμαρτυρία κατά του νομοσχεδίου για τα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας (Βίντεο)

Πορεία διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις πραγματοποιούν αυτήν την ώρα φοιτητές, οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς στο κέντρο της Αθήνας.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις 19:00 στα Προπύλαια και πρόκειται να κινηθούν μέσω της Πανεπιστημίου και της Σταδίου, προς τη Βουλή. Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν περισσότερα από 2.000 άτομα.

Φοιτητικοί σύλλογοι, οργανώσεις της Aριστεράς αλλά συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποιούν διαμαρτυρία γιa το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη Πέμπτη και έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς οι προβλέψεις του περιλαμβάνουν αλλαγές στον τρόπο που θα πραγματοποιούνται οι διαδηλώσεις.

Μεταξύ άλλων προβλέπονται υψηλοί δείκτες κοινωνικής πειθάρχησης, επέκταση των αστικών κυρώσεων στους οργανωτές μιας διαδήλωσης εφόσον σε αυτήν διαπιστωθούν φθορές δημόσιας η ιδιωτικής περιουσίας και εποπτεία των διαδηλώσεων από εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές.

Τέλος, σημειώνεται πως για το ίδιο νομοσχέδιο έχουν προγραμματιστεί διαμαρτυρίες από το ΠΑΜΕ και όχι μόνο και την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας.

Διαμαρτυρία κατά του νομοσχεδίου για τα συλλαλητήρια αυτήν την ώρα στην Αθήνα

News247.gr

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί