Καταγγελία για αμέλεια των αρμοδίων στην όμορφη παραλία της Χερσονήσου (Φωτο)

Με επιστολή του στο Candiadoc, πολίτης καταγγέλλει την τραγική κατάσταση με την οποία αναγκάζονται να έρθουν σε επαφή οι λουόμενοι στα Λιμανάκια στο Σαραντάρι Χερσονήσου.

Στην επιστολή του αναφέρει αναλυτικά:

Εχθές αποφασίσαμε να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα. Σκεφτήκαμε να πάμε στα Λιμανάκια στο Σαραντάρι μιας και τα νερά είναι πολύ καθαρά και είναι ανοικτή η θάλασσα. Αυτό που αντικρίσαμε στις 05/07/2020 στην παραλία, ήταν πραγματικά φρικτό και χωρίς ίχνος πολιτισμού και σεβασμού! Πέρα από το ότι τα σκαλάκια για να κατέβουμε στην παραλία ήταν πολύ στενά και απότομα, το υποτυπώδες σχοινί που κρατάς για να έχεις ισορροπία είναι έτοιμο να κοπεί σε πολλά σημεία. Αν καταφέρεις να κατέβεις χωρίς να πέσεις, αντικρίζει κανείς μία πανέμορφη παραλία στην οποία χάνεται το μάτι σου στο πραγματικά μαγευτικό απέραντο γαλάζιο…
Και μετά αντικρίζεις την αμμουδιά, η οποία είναι γεμάτη φύκια. Όταν αναφέρω γεμάτη, εννοώ πραγματικά γεμάτη. Δεν υπήρχε σημείο να μπορέσει να σταματήσει κανείς σε όλο το μήκος της μικρής αυτής παραλίας.
Κάτι τέτοιες στιγμές, πραγματικά συλλογιέμαι αν κάποιος από τους Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους ή Υπευθύνους έχει κάνει έστω μία βόλτα σε τέτοιου τύπου σημεία για να αντιληφθεί την κατάσταση που δημιουργείται. Το ότι η θάλασσα βγάζει φύκια, νομίζω ότι πρέπει να αφυπνίζει την Δημοτική Αρχή και να είναι σε επιφυλακή ώστε να τα καθαρίζει και να αναδεικνύει ένα από τα Τουριστικά Προϊόντα μας. Να είναι αρωγός και να προσφέρει πραγματικά μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας. Φέτος είχαν πάρα πολύ χρόνο στη διάθεσή τους και καθόλου τουρίστες οι οποίοι να τους “εμποδίζουν” από το να καθαρίσουν και περιποιηθούν τον τόπο μας!!!
Πραγματικά, δεν με απασχολεί ούτε ο τρόπος, αλλά ούτε και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επιστρέψουν τα σημεία αυτά σε μία πραγματικά επισκέψιμη κατάσταση! Θεωρώ ότι οι εκάστοτε Υπεύθυνοι, θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει και καθαρίσει όλα τα σημεία επίσκεψης και αναψυχής. Αξιοσημείωτο θεωρώ ότι δεν ξοδεύουν μόνο οι τουρίστες – επισκέπτες, αλλά και εμείς οι οποίοι είμαστε κάτοικοι και δημότες αυτού του τόπου, οι οποίοι επιθυμούμε να κάνουμε το μπάνιο μας σε καθαρές αμμουδιές και παραλίες!

Με το θάρρος της γνώμης μου,
Ν.Μ.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας στέλνει:

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί