Οι “αποκαλύψεις” Καλογρίτσα, ο δικηγόρος του Α. Λοβέρδος και ο συνέταιρός του στην GPO Τ. Θεοδωρικάκος!

Κάπως έτσι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στήνουν τις “αποκαλύψεις” για το “παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ” και “παίζουν” τα χρυσομπουκωμένα ΜΜΕ

Λοιπόν, για να δούμε το νέο “σκάνδαλο του παρακράτους Τσίπρα”, με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Καλογρίτσα και Νίκο Παππά, το οποίο από χθες παίζει σε όλα τα γνωστά και χρυσοπληρωμένα μέσα.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Για τα επιχειρηματικά ζητήματα του κ. Καλογρίτσα, ας ερωτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος με τον οποίο είναι συνέταιροι

Τί έχουμε εδώ; Καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα σε βάρος του Νίκου Παππά, με βάση τις οποίες ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και γνωστά ΜΜΕ, καταγγέλλουν εκ νέου “παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ”. Με τις “αποκαλύψεις” να γίνονται από το γνωστό Πρώτο Θέμα.

MH_XASETE0

Ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε επιχειρηθεί να εμφανιστεί ως “φίλιος στον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρηματίας” στον οποίο προσπάθησε να δώσει τη μία τηλεοπτική άδεια ο Παππάς.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας, λοιπόν, εκτός των άλλων, είναι πελάτης στο δικηγορικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου, του γνωστού πρώην υπουργού και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, από εκείνους που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis. Η “αποκάλυψη” Καλογρίτσα σχετίζεται ακριβώς με δικαστική αντιπαράθεση στην οποία ο επιχειρηματίας έχει δικηγόρο και νομικό καθοδηγητή τον Λοβέρδο.

Κυρίαρχος ένα χρόνο μετά ο Μητσοτάκης» στο Πρώτο Θέμα … και άλλες ...

Επιπλέον, ο Χρήστος Καλογρίτσας, είναι ή ήταν για χρόνια συνέταιρος με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο. Προσέξτε, συνδημιούργησαν την εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO. Ναι, εκείνη που δίνει τις τεράστιες διαφορές υπέρ του “Μωυσή”. Όπως εκείνο που δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου στα “Παραπολιτικά” του Κουρτάκη. Ασχέτως αν, όπως θα δούμε στη συνέχεια, η εταιρεία δημοσκοπήσεων φαίνεται σα να έχει αναστείλει τη δραστηριότητά της.

Δείτε επίσης: Γι αυτό “σκούζει” ο Κουρτάκης για το “παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ”! – Οι χρηματοδοτήσεις από τη ΝΔ για… κεντήματα!

Έτσι έτρωγαν το δημόσιο χρήμα: Πώς έδιναν χιλιάδες € για διαφημίσεις σε σελίδες με… κέντημα! (εικόνες)

Η “κούτα” με τα 21 σκάνδαλα της ΝΔ στον χώρο της Υγείας, που αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης

Ενώ άλλοι ζουν με 800 € 3 μήνες: Ευαγγελάτος 869.000, Κουρτάκης 400.000, Μαυρίδης 323.000 για να “μένουμε σπίτι”

Θεωρητικά, λοιπόν, η εταιρεία των Θεοδωρικάκου και Καλογρίτσα παρουσίασε εν μέσω καραντίνας ένα γκάλοπ, σε ένα από τα γνωστά χρυσοπληρωμένα μέσα, που επιβεβαίωνε ότι η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό έναν… Μωυσή!

Προσέξτε, η εταιρεία δημοσκοπήσεων του υπουργού Εσωτερικών του Μητσοτάκη και του συνεργάτη του, Χρήστου Καλογρίτσα! Μάλλον παγκόσμια πρωτοτυπία, να κάνει δημοσκοπήσεις ο υπουργός Εσωτερικών για τον πρωθυπουργό του (μάλλον και για τον ίδιο) μαζί με τον συνεργάτη του.

Ο τελευταίος, ο συνεργάτης Χρήστος Καλογρίτσας, εμφανίζεται τώρα να “αποκαλύπτει” το “παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ”.

Πολύ “αθώα” όλα αυτά…

Μια σημείωση: Όταν ο Καλογρίτσας εμφανιζόταν ως ο “επιχειρηματίας του ΣΥΡΙΖΑ”, το newspost δημοσίευε φωτογραφίες από μια κρυφή συνάντηση με τον Θεοδωρικάκο! Χρόνια πριν, το 2016.

Οι “αποκαλύψεις” Καλογρίτσα

Οι σημερινές “αποκαλύψεις” γίνονται από τον Χρήστο Καλογρίτσα, με βάση μια δικαστική του διαμάχη στην οποία δικηγόρος του είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος του ΚΙΝΑΛ (που έχει πει κι αυτός, όπως κι ο Σαμαράς, ότι θα πάει μέχρι τέλους τον ΣΥΡΙΖΑ για τη “σκευωρία” της Novartis), τον Καλογρίτσα συνέταιρο στην εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο!

Πόσο “αθώα” είναι όλα αυτά; Και φυσικά “παίζουν” παντού οι αποκαλύψεις. Σε όλα τα χρυσομπουκωμένα μέσα. Αλλά ουδείς θέτει έστω σαν υπόνοια την περίεργη σχέση του καταγγέλλοντος με τον υπουργό Εσωτερικών και την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και τον νομικό καθοδηγητή του, βουλευτή του ΚΙΝΑΛ.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για τις “αποκαλύψεις “

ANT1 ρεπορτάζ Πρώτου Θέματος για Καλογρίτσα

Δείτε το βίντεο του MEGA

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ ρεπορτάζ Πρώτου Θέματος για Καλογρίτσα

Δείτε το βίντεο του STAR

STAR ρεπορτάζ Πρώτου Θέματος για Καλογρίτσα

Δείτε το βίντεο του ALPHA

ALPHA ρεπορτάζ Πρώτου Θέματος για Καλογρίτσα

Οι δημοσκοπήσεις της GPO

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO ζει και βασιλεύει…

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε με το “θριαμβευτικό” γκάλοπ για τον “Μωυσή” μέσα στην καραντίνα. Το site politicalbank.gr αποκάλυπτε την ίδια μέρα, θέτοντας και ερωτήματα:

Σήμερα, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» έχει ως πρωτοσέλιδο ένα «αποκαλυπτικό γκάλοπ» της GPO, με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, που αποτυπώνουν την εικόνα της παρούσας χρονικής περιόδου.

Άσχετα όμως από τα ευρήματα της δημοσκόπησης, αυτό το οποίο μας έκανε εντύπωση είναι η συνεργασία ανάμεσα στην εφημερίδα και την εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO, η οποία παρουσιάζει δημόσια έρευνά της μετά από πολύ καιρό!

Πρόσφατα , στις 15 Απριλίου για ακρίβεια, μετά από επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου στην Νέα Σμύρνη, είχαμε γράψει: «Σημειώνουμε ότι ο κ. Θεοδωρικάκος γνωρίζει αρκετά καλά τη Νέα Σμύρνη, καθώς εκεί ήταν και παραμένει (στο κουδούνι τουλάχιστον), η εταιρεία Δημοσκοπήσεων GPO, εταιρεία στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ. Καλογρίτσας και Θεοδωρικάκος».

Στη συνέχεια του κειμένου είχαμε θέσει τέσσερα ερωτήματα, τα οποία ήταν:

«1. Η GPO συνεχίζει να υφίσταται;

  1. Αν υπάρχει ποιοι είναι οι μέτοχοι της GPO;
  2. Εφόσον υφίσταται πραγματοποιεί έρευνες/δημοσκοπήσεις;
  3. Αν προχωρά σε εργασίες, τι είδους έρευνες/δημοσκοπήσεις κάνει και ποιος βρίσκει τους πελάτες;».

Μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» με το «αποκαλυπτικό γκάλοπ» της GPO, απαντήθηκαν το πρώτο και το τρίτο ερωτήματα. Ναι, η GPO συνεχίζει να υφίσταται, ναι  η GPO πραγματοποιεί έρευνες/δημοσκοπήσεις.

Έχουμε όμως απορίες σχετικά με τα άλλα δύο ερωτήματα που θέσαμε.

  • Ποιοι είναι οι μέτοχοι της GPO, ή ακόμα καλύτερα ποιοι είναι οι πραγματικοί μέτοχοι της GPO;
  • Ποιος βρίσκει τους πελάτες με τους οποίους συνεργάζεται η GPO;

Οι πληροφορίες μας φέρνουν την GPO να είναι σε διαδικασία πώλησης και αναμένονται οι τελικές υπογραφές, οπότε έχουμε ένα ακόμα ερώτημα.

  • Ποιοι πουλάνε και ποιος θα αποκτήσει την GPO;

Αυτά λοιπόν έγραφε το politicalbank.gr στις 25 Απριλίου.

Σήμερα, 5 Ιουλίου 2020, το Candiadoc αναζητώντας την πραγματικότητα για την GPO, “έπεσε” πάνω σε αυτή την υπό ανακαίνιση σελίδα.

Ενώ η σελίδα της εταιρείας στο facebook φαίνεται ανενεργή, με τελευταία ανάρτηση στις 19 Οκτωβρίου 2018!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί