Φίλος και στέλεχος του Λοβέρδου, εμπλεκόμενος με τον εγκέφαλο του παρακράτος που κατέγραψε η ΕΥΠ

Στέλεχος του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», προσωπικός του φίλος και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είναι ο κύριος Ψ. , τον οποίο ο κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει να διευθύνει μαζί με τον επικεφαλής του γραφείου του, κύριο Λ., ένα κύκλωμα που απλώνεται κάτω από όλο το πλέγμα της εξουσίας.

Δείτε: Το γαλάζιο παρακράτος που ξεκινά από τη νύχτα και φτάνει μέχρι τα υπουργικά γραφεία

Σκέτο, γαλάζιο, παρακράτος

Η δράση των δύο, όπως αποκάλυψε το Documento , ξεκινά από την προώθηση γυναικών που εκμεταλλεύεται κύκλωμα trafficking και φτάνει ως τον χειρισμό παραδικαστικού κυκλώματαος, το οποίο μάλιστα είχε καταγγείλει πρόσφατα η πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στην Προανακριτική της Βουλής. Στις συνομιλίες αυτές, Αρεοπαγίτες ζητούν ανταλλάγματα για να αθωώσουν επιχειρηματίες , χορηγούς της ΝΔ από βαριές κατηγορίες.

Ο συνεργάτης του Λοβέρδου και ο διευθυντής του, έχουν καταγραφεί να προωθούν ανήλικο κορίτσι σε πρώην Υπουργό της ΝΔ, ο οποίος μάλιστα τους επιπλείτει γιατί του φαίνεται μεγάλο σε ηλικία !

Ο κύριος Ψ. έχει σχέσεις με την ηγεσία της ΕΛΑΣ αλλά και πρώην υπουργούς της ΝΔ (αναφέρονται άλλοι δύο), με τους οποίους συναντιέται για να αλληλοεξυπηρετηθούν σε δείπνα αλλά και στη Βουλή. Με πρώην υπουργό της ΝΔ μάλιστα, σχεδιάζουν και στήνουν εκβιασμό σε επιχειρηματία στη Σκιάθο στέλνοντας το ΣΔΟΕ και την Αστυνομία, ενώ ρυθμίζουν και απάτη με ΦΠΑ για αεροπορική εταιρεία.

Οι συνομιλίες είναι αποκαλυπτικές για τις σχέσεις με μπράβους της νύχτας, κυρίως όμως με την ηγεσία της Αστυνομίας, η οποία γνωρίζει πως οι δύο δουλεύουν με κύκλωμα trafficking και διοργανώσεις με ομαδικό σεξ, αφού το ίδιο το μέλος της ηγεσίας , καλείται να πάρει μέρος.

Οι συγκλονιστικές συνομιλίες αποκαλύπτουν ουσιαστικά τη λειτουργία μιας εγκληματικής ομάδας, η οποία έχει σφιχταγκαλιάσει κομμάτια της εξουσίας και κινείται μαζί τους στον ίδιο παραβατικό δρόμο.

Το χειρότερο είναι, πως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΥΠ, παραδόθηκαν στη Δικαιοσύνη, αλλά κάποιοι λειτουργοί της , φρόντισαν να καλύψουν τους επίορκους συναδέλφους τους και δεν έκαναν καμία έρευνα , ούτε συνέχισαν τις παρακολουθήσεις. 

.documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί