Οι Μινωικές Γραμμές με την πιστοποίηση του Rina «Biosafety Trust Certification»

Για την πρόληψη και τον περιορισμό εξάπλωσης λοιμώξεων

Η Διοίκηση των Μινωικών Γραμμών ανακοινώνει ότι, η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία για να λάβει την πιστοποίηση του RINA “BIOSAFETY TRUST CERTIFICATION”, μία καινοτόμο πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης για την πρόληψη και τον έλεγχο εξάπλωσης των λοιμώξεων σε δημόσιους χώρους καθώς επίσης και την παροχή μεγαλύτερης υγειονομικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση που εκχωρείται από τον RINA, διαβεβαιώνει, ότι το σύστημα διαχείρισης των Μινωικών Γραμμών συμμορφώνεται με το σχέδιο της πιστοποίησης “BIOSAFETY TRUST”. Η εταιρεία «Μινωικές Γραμμές» λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση και καταπολέμηση των βιολογικών παραγόντων και της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των επιβατών, των συνεργατών και των ανθρώπων της τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Επίσης, η εταιρεία «Μινωικές Γραμμές» πιστοποιείται για την ικανότητα και αποτελεσματικότητα διαχείρισης κινδύνου και τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υψηλότερης ποιότητας. 

Η εταιρεία, έχοντας πάντα ως πρωταρχική της προτεραιότητα την ασφάλεια της υγείας του επιβατικού κοινού, των συνεργατών της και του ανθρώπινου δυναμικού της, εντατικοποίησε από την έναρξη της πανδημίας και υιοθέτησε μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων, κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών τόνισε τα εξής: 

“Οι Μινωικές Γραμμές παραμένουν εξ ολοκλήρου προσηλωμένες στο να παρέχουν ασφαλή μεταφορά τόσο για τους επιβάτες όσο και τους συνεργάτες τους και να προσφέρουν την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία εν πλω. Οι πιστοποιήσεις από ελληνικούς και ξένους οργανισμούς στον τομέα των Ασφαλών και ποιοτικών μεταφορών εν πλω, αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας, της πρακτικής και των ενεργειών της εταιρείας τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Με την πιστοποίηση “Βiosafety Trust” η εταιρεία αποδεικνύει την υπευθυνότητα, την αφοσίωση και την ευαισθησία της για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της έναντι των πελατών της συνεχίζοντας την πιστή εφαρμογή των μέτρων που έχει υιοθετήσει”.

Ο κ. Paolo Moretti, Διευθύνων Σύμβουλος του RINA Services σχολίασε “Με την απόκτηση της πιστοποίησης “Biosafety Trust”, οι Μινωικές Γραμμές αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους να κάνουν τους επιβάτες και το προσωπικό τους να αισθάνονται ασφαλείς. Αυτή τη στιγμή, σηματοδοτείται η προσπάθεια για ελαχιστοποίηση των κινδύνων για την υγεία, που είναι απαραίτητο στοιχείο για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης και η εταιρεία έχει αγκαλιάσει πλήρως αυτήν την ιδέα για την ενίσχυση των ειδικών διαδικασιών στο σύστημα διαχείρισης τους”.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προληπτικά μέτρα που εφαρμόζονται με συνέπεια και αυστηρότητα για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας όλων μας ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19 https://www.minoan.gr/page/6581/ygieini-kai-metra-prolipsis-sta-ploia-mas καθώς επίσης και για τα ισχύοντα δρομολόγια και την πολιτική εκ νέου κρατήσεων στην ιστοσελίδα της εταιρείας  https://www.minoan.gr 

Ο RINA παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της Ενέργειας, της Ναυτιλίας, της Πιστοποίησης, των Μεταφορών  & Υποδομών και της  Βιομηχανίας. Με καθαρά έσοδα το 2019 ύψους 476 εκ. ευρώ, πάνω από 3.900 εργαζόμενους και 200 γραφεία σε 70 χώρες παγκοσμίως, ο RINA είναι ένα μέλος ενός δικτύου σημαντικών διεθνών οργανισμών και συμβάλλει  σημαντικά στην ανάπτυξη νέων νομοθετικών προτύπων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί