Κρήτη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 22χρονος – Γενναία απόφαση των συγγενών του να δωρίσουν τα όργανά του

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 22χρονος άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης στην Ιεράπετρα. Ο 22χρονος είχε συγκρουστεί με ΙΧ στην περιφερειακή οδό Κύπρου και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Βενιζέλειο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη στη ΜΕΘ για να τον διατηρήσουν στη ζωή.

Το βράδυ της Παρασκευής θεωρήθηκε εγκεφαλικά νεκρός και τότε οι συγγενείς του πήρα τη γενναία απόφαση να δωρίζουν τα όργανά του.

Δυο οι νεκροί

Συνολικά δυο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο θλιβερός απολογισμός των τελευταίων ημερών στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ένας 72χρονος Γερμανός, που ζούσε στην Κρήτη, έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε ελαφρά, σε τροχαίο στην Εθνική οδό, στο ύψος του Μπαλί, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Το δυστύχημα συνέβη όταν συγκρούστηκαν μετωπικά δύο οχήματα, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του ένας Γερμανός, μόνιμος κάτοικος στον Πρίνο Ρεθύμνου.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ένας Ρώσος τουρίστας, μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Το τροχαίο στην Ιεράπετρα

Το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τελικά τη ζωή του ο 22χρονος, σημειώθηκε και το βράδυ της Πέμπτης, αυτήν την φορά στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή οδό της Κύπρου.

Σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι, ο νεαρός που κινούταν με μηχανή μεγάλου κυβισμού επί του περιφερειακού συγκρούστηκε, για άγνωστο λόγο, με όχημα που προσπάθησε να στρίψει σε στενό, με αποτέλεσμα ο νεαρός (ο οποίος φορούσε κράνος) να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι, ενώ ο οδηγός του τζιπ δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τη μάχη των γιατρών στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, όπου μεταφέρθηκε, ο νεαρός έχασε τη μάχη το βράδυ της Παρασκευής. Ο άτυχος άνδρας χαρακτηρίστηκε εγκεφαλικά νεκρός και οι συγγενείς του προχώρησαν στη γενναία απόφαση της δωρεάς των οργάνων του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί