Επιδεινώνεται ραγδαία η υγεία του απεργού πείνας κρατούμενου-σπουδαστή Θανάση Κυριαζή

Παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα προς την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφία Νικολάου και τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση ώστε ο απεργός πείνας και δίψας Θανάσης Κυριαζής να αφήσει μήνυμα στο γραφείο του Πρωθυπουργού αλλά και προσωπικά στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το προσωπικό του ζήτημα σχετικά με το δικαίωμά του στην εκπαίδευση.

Το documentonews.gr σημειώνει ότι η υγεία του απεργού έχει καταρρεύσει. Απομένει να δούμε τι διατίθεται να κάνει η Πολιτεία. Θα παρεμβεί ή θα ολιγωρήσει και θα βρεθεί ένας κρατούμενος απεργός πείνας νεκρός;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο απεργός Θανάσης Κυριαζής αδυνατεί να περπατήσει ακόμα και με πατερίτσες τις οποίες έλαβε προ τριών ημέρων. Μετά την αφυδάτωση που έχει υποστεί από τις πολλές ημέρες χωρίς νερό έχει κλονιστεί η υγεία του σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή και απαιτείται η παρέμβαση του εισαγγελέα για την προστασία της ζωής του.

Παράλληλα, σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου πραγματοποιείται συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον φοιτητή κρατούμενο Αθανάσιο Κυριαζή από το ΚΚΕ (μ-λ) , την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας και τη Συλλογικότητα Αναρχικού Χώρου Πάτρας στις 19:30 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί