Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης: Δυστυχώς οι προσπάθειές μας για τα δίκαια αιτήματά μας δεν εισακούστηκαν από κανέναν

Σε ανακοίνωση προχώρησε το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων «Ο ΕΡΜΗΣ», μέσω της οποίας εκφράζεται η δυσαρέσκεια των εργαζομένων του κλάδου για τη μη υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, και καλούν σε νέα κινητοποίηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυστυχώς οι προσπάθειές μας για τα δίκαια αιτήματά μας δεν εισακούστηκαν από κανέναν. Οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις αρνούνται να υπογράψουν την ίδια Σ.Σ.Ε. με κίνδυνο από 1/7/2020 να απορυθμιστούν βίαια οι εργασιακές μας σχέσεις. Σε αυτή την λογική και βάση της απόφασης που έλαβε το σωματείο μας στην Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 22/6/2020 καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου μας σε κινητοποίηση αύριο Τρίτη 30/6/2020 στο Ε.Κ.Η. στις 10:00 π.μ. Θα ακολουθήσει παράσταση διαμαρτυρίας στους εμπλεκόμενους Συνδέσμους – Επιχειρήσεις . 

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους σε μία ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για την προάσπιση των εργασιακών μας σχέσεων, του τουρισμού και της οικονομίας του τόπου μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί