Ραγκούσης για ΝΔ: Απέναντι στην αλήθεια και τα επιχειρήματα μας προσπαθούν να σταθούν με λυσσαλέα χυδαιότητα

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να ξεπλύνει το όνειδος της μη διερεύνησης του πραγματικού σκανδάλου Novartis, έδωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούση

«Συνεχίζουν να υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών, μιλώντας για δήθεν σκευωρία, συνεχίζουν να μην αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη» σημειώνει σε απάντηση του ο Γιάννης Ραγκούσης.

Αναλυτικά η δήλωση – απάντηση στη ΝΔ του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούση

Απέναντι στην αλήθεια και τα επιχειρήματα μας προσπαθούν να σταθούν με λυσσαλέα χυδαιότητα. 

Συνεχίζουν να υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών, μιλώντας για δήθεν σκευωρία, συνεχίζουν να μην αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη για το απάνθρωπο σκάνδαλο Novartis, συνεχίζουν τον πολιτικό τους κατήφορο.

Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της σημείωνε ότι ο Γ. Ραγκούσης επιχειρεί να ξεπλύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το όνειδος της μη διερεύνησης του πραγματικού σκανδάλου Novartis

«Ο κ. Ραγκούσης με τις φιλότιμες και καθημερινές προσπάθειές του είναι κοντά στον προβιβασμό του σε κηπουρό του κ. Τσίπρα. Η εμπειρία του στα ψεύδη αποδεικνύεται πολύ «χρήσιμη», ώστε να επιχειρεί να ξεπλύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το όνειδος της μη διερεύνησης του πραγματικού σκανδάλου Novartis και της απώλειας πολλών χρημάτων από το ελληνικό Δημόσιο, λόγω της συγκάλυψης του πραγματικού σκανδάλου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σε απάντηση δήλωσης του κ. Ραγκούση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί