Στο πλευρό των φωτογράφων ο Χ. – Κοινοβουλευτική Αναφορά έπειτα από συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κρήτης

Με την Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κρήτης, Γιάννα Καραγιώργου και Γιώργο Κοτσυφό αντίστοιχα, συναντήθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Στη συνάντηση, τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου έθεσαν στον Χάρη Μαμουλάκη μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και έχουν φέρει σε δεινή θέση τα μέλη του, που εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας και των νέων δεδομένων που έχουν καθιερωθεί, έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου και των δραστηριοτήτων.

«Δυστυχώς, πρόκειται για έναν ακόμα κλάδο που πλήττεται σε μεγάλο βαθμό από τις συνέπειες της πανδημίας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Είναι αδιανόητο η Πολιτεία να αδιαφορεί και να μην λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα στήριξης για την πραγματική οικονομία, για τους εργαζομένους και τους επαγγελματίες που καταστρέφονται οικονομικά. Είναι αναγκαία η λήψη μιας δέσμης αποτελεσματικών και ουσιαστικών μέτρων έστω και με καθυστέρηση, έστω και την ύστατη στιγμή, για να αποφευχθεί η πλήρης κατάρρευση. Από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τις πιέσεις, να εντείνουμε τις παρεμβάσεις μας με στόχο την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων που θα κρατήσουν όρθια την ελληνική κοινωνία».

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην κατάθεση σχετικής Κοινοβουλευτικής Αναφοράς με τα αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έτσι ώστε να αναδειχτεί το θέμα στη Βουλή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί