Τρεις νεκροί σε επεισόδια στις ΗΠΑ (Βίντεο & φωτο)

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές των ΗΠΑ το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από δύο αιματηρά περιστατικά με νεκρούς και τραυματίες.

Το πρώτο συμβάν σημειώθηκε σε κέντρο διανομής αλυσίδας λιανικής στην πόλη Red Bluff της Καλιφόρνια, όπου δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ.

Ειδικότερα, ένα όχημα έπεσε πάνω σε κτήριο της αλυσίδας Walmart, σύμφωνα με τον Ρικ Κράμπτρι, αξιωματούχο του δήμου, τον οποίο επικαλείται το τηλεοπτικό δίκτυο CNNi.

Έπειτα, ο οδηγός βγήκε από το όχημα και άνοιξε πυρ.

«Υπήρχε ένας ένοπλος, ο οποίος έχει τραυματιστεί. Τα τελευταία νέα που άκουσα ήταν πως διακομίζεται σε νοσοκομείο», πρόσθεσε ο Κράμπτρι.

200627205758 01 walmart shooter red bluff california 0627 exlarge 169 copy

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλέστηκαν τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης χρησιμοποίησε ημιαυτόματο όπλο.

Πυροβολισμοί σε πάρκο εν ώρα διαδήλωσης

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε περίπου έξι ώρες μετά στο Κεντάκι. 

kentucky
Πηγή: CNNi

Συγκεκριμένα, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Τζέφερσον Σκουέρ Παρκ της Λούιβιλ στο Κεντάκι, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Το πάρκο αυτό αποτέλεσε κέντρο των διαδηλώσεων που έγιναν για τον θάνατο της Μπριόνα Τέιλορ, μιας μαύρης Αμερικανίδας, από πυρά αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών που εισέβαλαν στο σπίτι της στη Λούιβιλ πριν από τρεις μήνες.

Ο δήμαρχος της Λούιβιλ, Γκρεγκ Φίσερ, εξέφρασε τη λύπη του για τη βία που ξέσπασε στο πάρκο αυτό.

(Βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών)

cnn.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί