Νέο προκλητικό κρεσέντο του… «απλού πολίτη» Άδωνι από την Κρήτη κατά της Ελ. Τουλουπάκη

Στην Κρήτη είναι από το πρωί του Σαββάτου (27/6) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος θα εγκαινιάσει ξενοδοχειακή επένδυση στην Ελούντα.

Την ίδια ώρα, δεν παρέλειψε να ασχοληθεί με το αγαπημένο του σπορ… να βγει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για να δώσει μια ακόμη επικοινωνιακή παράσταση κατηγορώντας την  Τουλουπάκη ότι κανονικά θα έπρεπε να ήταν ένοχη και για το αδίκημα της απιστίας και της βλάβης κατά του ελληνικού δημοσίου

Σε ό,τι αφορά την πολυσέλιδη απόφαση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς και του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ που κάνει λόγο για «foreign officials» δήλωσε ότι όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη κάνουν προπαγάνδα.


Όπως τόνισε, η απόφαση που βγήκε στις ΗΠΑ είναι κόλαφος για την κ. Τουλουπάκη και τη Δικαιοσύνη” 

Να τονίσουμε ότι ανάλογο προκλητικό κρεσέντο του υπουργού Ανάπτυξης με απειλές και μηνύσεις είχε να κάνει και για τον Δημοσιογράφο του Documento, και μέλος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Χατζηνικόλα, για ένα έγγραφο του FBΙ που αναφέρει το όνομα του. Τις απειλές του κ. Γεωργιάδη ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Στέλιος Κούλογλου, με επιστολή του προς την Διακομματική Επιτροπή Διαφθοράς του Ευρωκοινοβουλίου, κατάγγειλε τον υπουργό  για την παρέμβαση του στη δικαιοσύνη.  


Γνωστή η τακτική του υπουργού Ανάπτυξης όταν στριμώχνεται, μιλάει σαν πολίτης και δεν υπάρχει κανένα θέμα παρέμβασης στη δικαιοσύνη. Όταν ο Παύλος Πολάκης ρωτάει άλλη εισαγγελέα γιατί δεν έχει καλέσει ακόμη τον βασικό ύποπτο, μιλάει σαν υπουργός και κάνει παρέμβαση.  

Όσο για τις περίφημη ανάπτυξη… αυτή μπορεί να περιμένει καθώς όσοι βρέθηκαν στην χθεσινή ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσαν ότι οι μπουλντόζες είχαν πάει παρέα με τον Άδωνη στην Κρήτη καθώς αναμένεται να εγκαινιάσει στον Αλμυρό και ένα boutique hotel, που ουσιαστικά αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου επιχειρηματικού πρότζεκτ 410 εκατ. ευρώ στην περιοχή του Λασιθίου.

Κουτί της Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί