Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Αλέφαντο

Η ποδοσφαιρική Ελλάδα αποχαιρέτησε πριν λίγη ώρα σήμερα (27/6) από το Α’ νεκροταφείο Αθήνας τον Νίκο Αλέφαντο ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Τρίτη (23/6) από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών λόγω διατατικής μυοκαρδιοπάθειας καθώς τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, από τα οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Εκτός από την οικογένεια του Ν. Αλέφαντου, τους συγγενείς και τους φίλους, εκατοντάδες άνθρωποι του αθλητισμού έδωσαν το παρών στη νεκρώσιμη ακολουθία. Μεταξύ άλλων, οι Νίκος Αναστόπουλος, Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Λευτέρης Αυγενάκης, Κώστας Καραπαπάς, Μιχάλης Κουντούρης, Γιάννης Μώραλης, Σούλης Παπαδόπουλος, πολλοί παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και άλλοι.

Στεφάνια έστειλαν εκτός από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, τον Β. Μαρινάκη, τον Σ. Κόκκαλη, τη Θύρα 7, την Θύρα 7 Ολλανδίας, τους βετεράνους των «ερυθρολεύκων», δεκάδες άλλοι παράγοντες, Ενώσεις, ομάδες, όπως ο Γ. Βαρδινογιάννης, ΕΠΟ, ΕΠΣ Πειραιά, ΕΠΣ Αθήνας, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ, Αστέρας Εξαρχείων, Αθηναϊκός. Ξεχώρισε εκείνο του παλαίμαχου δημοσιογράφου Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη που έγραφε: «Κασπάροφ της μπάλας, είχε σκακιέρα σου τον πάγκο»…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί