Γι αυτό “σκούζει” ο Κουρτάκης για το “παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ”! – Οι χρηματοδοτήσεις από τη ΝΔ για… κεντήματα!

Οι αποκαλύψεις των εγγράφων που έκανε τη νύχτα ο Παύλος Πολάκης. Ο Κρητικός άνθρωπος του Μητσοτακέικου, εμπνευστής του “παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ”, τα πήρε ακόμα και για… βελόνες και κλωστές!

Ο Χανιώτης εκδότης των “Παραπολιτικών” κλπ, Γιάννης Κουρτάκης, είναι γνωστό πως είναι άνθρωπος της οικογένειας. Μη ρωτάτε, μία είναι η οικογένεια! Η “αγία οικογένεια”, που έλεγε ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης ή το Μητσοτακέικο. Και είναι επίσης γνωστός πως είναι ο βασικός εμπνευστής και υποστηρικτής της κυβερνητικής γραμμής ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ έστησε παρακράτος” αλλά και ότι το σκάνδαλο Novartis είναι “σκευωρία”.

Δεν τα γράφει βέβαια απλά από “κομματικό πατριωτισμό”, καθώς ο άνθρωπος της οικογένειας Μητσοτάκη έχει ήδη μεγάλες αμοιβές για τις υπηρεσίες του… Και τώρα με το “μένουμε σπίτι” αλλά και στις γνωστές υποθέσεις της χρηματοδότησης από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Μάλιστα ο Παύλος Πολάκης, που έχει καταγγείλει στη Δικαιοσύνη τις παράνομες χρηματοδοτήσεις των μέσων ενημέρωσης από το ΚΕΕΛΠΝΟ υποστηρίζει ότι ο Κουρτάκης πήρε σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ το 2014 για τα δικά του μέσα!

Ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι για να… “μένουμε σπίτι”, ο άνθρωπος εισέπραξε 400.000 ευρώ!

Δείτε: Έτσι έτρωγαν το δημόσιο χρήμα: Πώς έδιναν χιλιάδες € για διαφημίσεις σε σελίδες με… κέντημα! (εικόνες)

Η “κούτα” με τα 21 σκάνδαλα της ΝΔ στον χώρο της Υγείας, που αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης

Ενώ άλλοι ζουν με 800 € 3 μήνες: Ευαγγελάτος 869.000, Κουρτάκης 400.000, Μαυρίδης 323.000 για να “μένουμε σπίτι”

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
Ο Κουρτάκης γιορτάζει το 2016 τα γενέθλια του στα Χανιά – τόπο καταγωγής του- και τραγουδά με τη Ντόρα, τον Άδωνη, τον Βορίδη και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους… (φωτο από zarpanews.gr)
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Πακέτα και… από το κέντημα!

Πριν από λίγες ώρες ο βουλευτής Χανίων και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας προχώρησε μέσω facebook σε μια ακόμα ανακοίνωση για τον Κουρτάκη, η οποία καταγράφεται στο επίσημο πόρισμα για τις χρηματοδοτήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, που του στάλθηκε χθες: ο Κουρτάκης είναι ο ιδιοκτήτης του άγνωστου, μέχρι τις αποκαλύψεις, site velonakaiklosti.gr το οποίο χρηματοδοτήθηκε γενναία, με 16.000 ευρώ κάθε μήνα!

Όλα λοιπόν έχουν την εξήγησή τους!

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ με κλειστό ανώνυμο φάκελο ,το πόρισμα του μεικτού κλιμακίου Ελεγκτων που διαβιβάστηκε στην εισαγγελεια Διαφθοράς το ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 μετά από παραγγελία της ,που αποτελεί ένα μέρος των πορισμάτων για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ που ερεύνησε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης μετά τις καταγγελίες και τα στοιχεία που εμείς ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!
Περιγράφει σημεία και τέρατα μέσα .ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ …..

“Με ένα θα ξεκινήσω …. Μικρό αλλά φαρμακερό….
Θυμάστε την αποκάλυψη που είχα κάνει καταθέτοντας στην προανακριτική για τα σκάνδαλα στην υγεία για το σάιτ Velona Kai klosti το οποίο ειχε πάρει τρεις διαδοχικές συμβασεις των 16.000 ευρώ η κάθε μια από μεσα Οκτωβρίου 2014 μέχρι μέσα Ιανουαριου 2015 (σύνολο 48.000)για να αναρτά το μπάνερ του ΚΕΕΛΠΝΟ .(φωτό 1-2)
Τότε όλοι αναρωτιόμασταν σε ποιον ανήκει το σάιτ καθώς δεν μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία .
Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ λοιπόν μέσα από το πόρισμα της προανακριτικής εξέτασης αυτό το «τεράστιας επισκεψιμότητας» ,παντελώς ανύπαρκτο σάιτ ΑΝΗΚΕΙ στον κοντορεβυθουλη της λασποδημοσιογραφιας τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ!!!!!!(φωτό 3-4)
Δε μίλαγε η σουπιά τόσο καιρό !!!!
Ειχε ξεκοκαλίσει εκείνη τη χρόνια του 2013-14 από το ΚΕΕΛΠΝΟ γύρω στο 1.000.000 ευρώ από τα γνωστά του σάιτ και σταθμούς και ειχε φτιάξει το αρχιλαμογιο και το velona kai Klosti!!!!!!!
ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»….στο ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
Αναζητείται Δικαιοσύνη να κινηθεί γρήγορα!!!
(Εμαθα πως έχουν σταλεί 72 κλήσεις για ανωμοτί κατάθεση ως πιθανοί κατηγορούμενοι δηλαδή, αλλά πιάσαμε Ιούνη του 2020….)
ΥΓ .ευχαριστω τον αποστολέα ,αύριο θα έχουμε συνέχεια με αυτόν που είχα ονοματίσει «κοπρόσκυλο» και η ευαίσθητη δικαιοσύνη με δίκασε για εξύβριση να τον πληρώσω με 3.000 ευρώ….”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί