Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για την παράνομη ηχογράφηση Μιωνη

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της παράνομης ηχογράφησης του Νίκου Παππά από τον Σάμπι Μιωνή, που έχει προκαλέσει άγρια σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σήμερα στις 12.30 η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ,  Όλγα Γεροβασιλη μαζί με τον υπεύθυνο για θέματα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ- Προδευτικη Συμμαχία, Φώτη Κουβέλη θα καταθέσουν αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την παράνομη ηχογράφηση Μιωνη και θα ζητήσουν να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε σχέση με αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις καθώς και να εφαρμοστεί ο νόμος από όλες τις Αρχές, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, καθώς, χθες, η εταιρεία Novartis ομολόγησε την προσπάθεια επηρεασμού αξιωματούχων και φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μέσω της συμφωνίας για εξωδικαστικό συμβιβασμό με το αμερικανικό Δημόσιο. 

Οι ανακοινώσεις αυτές εκθέτουν τόσο τη Νέα Δημοκρατία όσο και το Κίνημα Αλλαγής και προκάλεσαν νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για την παράνομη ηχογράφηση Μιωνη”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Για να καταλαβαινόμαστε, ρε παιδιά! Με παρακρατικές μεθόδους (= παράνομες ηχογραφήσεις) πάνε ν’ αποδείξουν ότι χτυπούν το …παρακράτος; Ποιοι; Οι Νουδουλαίοι, Κιναλαίοι, γνήσιοι και ιμιτασιόν πολιτικοί απόγονοι των παρακρατικών; Πολιτική τους είναι να μας τρελάνουνε. Μην ελπίζουν… Δε μασάμε!!!
    Επειδή αλλάξανε όνοματα ή αλλάξανε κόμματα νομίζουν ότι ξεπλύθηκαν στην “κολυμπήθρα του Σιλωάμ”; Ποιον νομίζουν πως κοροϊδεύουν; Κι αν “δουλεύουνε” τους οπαδούς τους ας μένουν με την ικανοποίηση ότι το …καταφέρνουν!
    Ίσως;
    Ναι;
    Ας μην το δένουνε και κόμπο…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί