«Όνειρο στην καταιγίδα» από τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ (βίντεο)

Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ μετέτρεψαν την «καταιγίδα» του Covid-19 σε «όνειρο» με τη βοήθεια εθελοντών καλλιτεχνών και το συντονισμό του Τμήματος Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Ομάδα Δημιουργικής Γραφής με τη διαδικτυακή καθοδήγηση της συγγραφέως Μαρίας Δασκαλάκη έγραψε τους στίχους, ενώ η Ομάδα Μουσικής Δημιουργίας συνέθεσε τη μουσική με τον ίδιο εξ αποστάσεως τρόπο και με την καθοδήγηση του μουσικού Γιάννη Τσιλογιάννη. Το τραγούδι ερμηνεύουν μέλη του Προγράμματος, ο Στέλιος, ο Μανώλης και ο Ιάσωνας, καθώς και ο Γιάννης Τσιλογιάννης. Την ηχοληψία ανέλαβε ο Νίκος Δασενάκης.

Η σκηνοθέτης Μαρίνα Σπανάκη και ο οπερατέρ Κώστας Καστανάκης ανέλαβαν τη δημιουργία του βίντεο, στο οποίο χόρεψε η αέρινη Ελεάννα Πυροβολάκη. Μαζί της εμφανίζονται μέλη της θεραπευτικής Κοινότητας και του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης.

Το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους εθελοντές που στάθηκαν αρωγοί των μελών του Προγράμματος κατά τη δύσκολη αυτήν περίοδο.

Ακούστε το τραγούδι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί