Το πρόγραμμα του κινηματογράφου «Τεχνόπολις»

Το πρόγραμμα του κινηματογράφου «Τεχνόπολις» για την εβδομάδα  25 Ιουνίου -1 Ιουλίου.

Θερινό Σινεμά

Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμουδάρα

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2810 823 813

www.texnopolis.gr

ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ – Ο πολυαγαπημένος του ελληνικού θεατρόφιλου κοινού Ζορζ Φεϊντό μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη μια από τις πιο ευρηματικές και σπαρταριστές δημιουργίες του. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τη συζυγική απιστία και τα απίθανα ευτράπελα που φέρει ένα ερωτικό τρίγωνο που μπορεί να καταλήξει σε… πεντάγωνο. Στην αιώνια Πόλη του Φωτός, ο κατεργάρης κύριος Ποντινιάκ ερωτεύεται μια όμορφη νεαρή γυναίκα. Αυτό που δεν είχε προβλέψει είναι το ότι η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη από τη Βικτουάρ, δηλαδή η σύζυγος του στενού του φίλου, Βατλέν. Και ακόμη κι αν ο Βατλέν το πάρει καλά, η ίδια η Βικτουάρ αποδεικνύεται δύσκολη περίπτωση…

Πρωταγωνιστούν: Ντάνι Μπουν, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Αλίς Πολ, Αμέν Σιλά, Λορ Καλαμί, Καμίγ Λελούς

Σκηνοθεσία: Ζαζίλ Λεσπέρ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:00.

[από Παρασκευή 26 Ιουνίου]

ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ

Είδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ – Μία απολαυστική ιστορία μυστηρίου, γεμάτη ανατροπές, παραπλανητικά στοιχεία, αγωνία και αινίγματα που κινείται μεθοδικά ανάμεσα σε διάφορα κινηματογραφικά είδη, που ξεπερνά το κλασικό ερώτημα του «ποιος είναι ο ένοχος» ανάμεσα σε εννέα εσώκλειστους υπόπτους για να διηγηθεί μία καλοστημένη ιστορία αυτοδικίας που κλιμακώνεται συνεχώς, με τον Έλληνα Μανώλη Μαυροματάκη, μέλος ενός υπέροχα επιλεγμένου cast.

Πρωταγωνιστούν: Λάμπερτ Γουίλσον, Όλγα Κιριλένκο, Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Εντουάρντο Νοριέγκα

Σκηνοθεσία: Λέγκις Λόινσαντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:30.

[από Παρ. 26 Ιουν. στις 22:30]

ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Ο Αμερικανός παραγωγός Τζέρεμι Πρόκος προσλαμβάνει τον γνωστό Αυστριακό σκηνοθέτη Φριτς Λανγκ προκειμένου να μεταφέρει στον κινηματογράφο την Οδύσσεια του Ομήρου. Δυσαρεστημένος με την «καλλιτεχνική» προσέγγιση που ακολουθεί ο σκηνοθέτης, προσλαμβάνει τον Πωλ Ζαβάλ, συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών, για να επεξεργαστεί το σενάριο. Η σύγκρουση μεταξύ καλλιτεχνικής έκφρασης και εμπορικής απήχησης ακολουθεί μια παράλληλη πορεία με την προοδευτική αποξένωση του Πωλ από τη σύζυγο του, Καμίλ.

Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Πικολί, Μπριζίτ Μπαρντό, Τζακ Πάλανς

Σκηνοθεσία: Ζαν Λυκ Γκοντάρ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:30.

[από Παρ. 26 Ιουν. στις 22:30]

ΦΥΓΑΜΕ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε» αποτελεί τη νέα ταινία των Disney/Pixar (Coco, Toy Story κ. α.). Η ταινία, συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω. Σε ένα σύγχρονο σύμπαν, ο Ίαν και ο Μπάρλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους πίσω για μια ημέρα χάρη σε ένα μαγικό ραβδί. Έτσι ξεκινάει μια μοναδική περιπέτεια με… ξωτικά, μονόκερους, δράκους και πολλά άλλα μυθικά, αξέχαστα πλάσματα.

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμπά, Βίνας Παπαδοπούλου, Χρήστου Θάνου

Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30.

[από Παρασκευή 26 Ιουνίου]

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί