Ήδη από το Μάρτιο γνώριζε για τις κασέτες Μιωνή ο Θ. Πλεύρης

Σοβαρές καταγγελίες έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες της Αυγής, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης φέρεται πριν λίγη ώρα να διάβασε στην Προανακριτική τμήμα από τις ερωτήσεις που έκανε ο Θανάσης Πλεύρης στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Νίκο Παππά που εύλογα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο βουλευτής της ΝΔ γνώριζε για την ύπαρξη των ηχογραφημένων συνομιλιών που κατέθεσε χτες ο Σάμπυ Μιωνής.

Η συνομιλία όπως φαίνεται παρακάτω έγινε τον περασμένο Μάρτιο όταν ο Νίκος Παππάς είχε καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή.

Κατόπιν τούτων ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ζήτησε να πάνε στον εισαγγελέα τα πρακτικά γιατί αποδεικνύουν την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης ενώ ζήτησε από τον Θανάση Πλεύρη να αυτοεξαιρεθεί.

Αναλυτικά η συνομιλία:

Θ. Πλεύρης: Εσείς, κύριε Παππά, έχετε εκμυστηρευτεί ποτέ σε κανέναν ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος, ενδεχομένως με ανθρώπους, είχαν δική της ατζέντα και λειτουργούσαν ένα παραδικαστικό σύστημα για να βγάζουν λεφτά;

Ν. Παππάς (Μάρτυρας): Σε καμία των περιπτώσεων.

Θ. Πλεύρης: Ούτε και εκτός Ελλάδος, στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στην Κύπρο; Μιλήσατε με κανέναν;

Νίκος Παππάς (Μάρτυρας): Πουθενά.

Θ. Πλεύρης: Έχετε πει σε κανέναν ότι προκειμένου «να σταματούσε η καταδίωξη του Παπασταύρου θα έπρεπε να δώσετε κάτι εναντίον της κυρίας Γκαμπόφσκι»;

Νίκος Παππάς (Μάρτυρας): Όχι, όχι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί