Επιχείρηση αντιπερισπασμού από την κυβέρνηση για να «θαφτεί» η υπόθεση των ύποπτων συναλλαγών της ΝΔ

Ζητούν να διαγραφεί ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επιχείρηση αντιπερισπασμού από την κυβέρνηση προκειμένου να διαχειριστεί την υπόθεση με τις ύποπτες συναλλαγές ύψους 2,6 εκατ. που ακουμπούν την ΝΔ και τον Αντ. Σαμαρά.

Με αντιπερισπασμούς επιχειρεί η κυβέρνηση για δεύτερη ημέρα να διαχειριστεί την υπόθεση με τις ύποπτες συναλλαγές ύψους 2,6 εκατ. που ακουμπούν την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Στέλιος Πέτσας ζήτησε την αποπομπή του Νίκου Παππά για τις κασέτες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σάμπυ Μιωνής.

«24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά. Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα. Ο κ. Τσίπρας γνώριζε την ύπαρξη του παρακράτους; Αν ναι, τι έκανε για αυτό; Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά, τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη;»

«Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αυγή

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο ΠΑΝΓΑΙΑ: «Mίζα» σε Σαμαρά από Παναμά δείχνει κατάθεση μάρτυρα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί