Αυτοκτόνησε ο κινηματογραφικός παραγωγός, Στιβ Μπινγκ

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στο Χόλυγουντ η είδηση ότι ο γνωστός κινηματογραφικός παραγωγός Στιβ Μπινγκ έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 55 ετών, πέφτοντας από τον 27ο όροφο του πολυτελούς κτηρίου όπου έμενε.

Ο Μπινγκ, που έγινε γνωστός για τη συγγραφή του «Kangaroo Jack» και την τεράστια επένδυση στην παραγωγή της ταινίας του Τομ Χανκς, «The Polar Express», όπως αναφέρουν πηγές από το στενό του περιβάλλον, έπασχε από κατάθλιψη λόγω της απομόνωσης και της έλλειψης της ανθρώπινης επαφής κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Ο παραγωγός, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός εξαιτίας της σχέσης του με την Λιζ Χάρλεϊ αποκτώντας μαζί της κι έναν γιο, τον Ντάμιαν Χάρλεϊ, φέρεται να αποχώρησε από το Στάνφορντ την τελευταία του χρονιά αφού κληρονόμησε περίπου 600 εκατ. δολάρια από τον παππού του, που είχε μεγάλη περιουσία από το real estate.

Μάλιστα, η οικογένειά του ήταν στην λίστα του Forbes με τους 400 πιο πλούσιους Αμερικανούς. Μετά την αποχώρησή του, ο Μπινγκ συνέχισε μια καριέρα στο Χόλυγουντ και η πρώτη του ενασχόληση ήταν ως εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας του Σιλβέστερ Σταλόνε, Get Carter, το 2000. Στη συνέχεια,  έγραψε το «Kangaroo Jack» το 2003 και αργότερα επένδυσε σχεδόν 100 εκατ. δολάρια στο Polar Express.

Αυτό φέρεται να ήταν σχεδόν το ήμισυ του κόστους παραγωγής κι έκανε τεράστια επιτυχία συγκεντρώνοντας σχεδόν 300 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office. Ο Μπινγκ ήταν, επίσης, παραγωγός στο Hotel Noir το 2012, ενώ την ίδια χρονιά δεσμεύτηκε να συμβάλει στον φιλανθρωπικό οργανισμό των Bill Gates και Warren Buffett, Giving Pledge, δωρίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του. Εκτός από τον γιο που είχε με την Λιζ Χάρλεϊ, ο Μπινγκ είχε και μία κόρη, την Κίρα Μποντέρ, από την συμβίωσή του με την πρωταθλήτρια του τένις Λίζα Μποντέρ.

Naftemporiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί