Αποκάλυψη-βόμβα από τον αδελφό της Μαρκέλλας: Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα η 33χρονη

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί, προχώρησε την Τρίτη ο αδελφός της 10χρονης Μαρκέλλας, ο οποίος μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως η 33χρονη κατηγορούμενη που προφυλακίστηκε μετά την απολογία της, δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα. «Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης.

Ο 25χρονος Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που ην άρπαξε από το σχολείο. Σήμερα Τρίτη, μάλιστα, ο αδελφός της 10χρονης κατέθεσε αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά.

Παιδοψυχολόγοι και άνδρες της αστυνομίας κάνουν τα πάντα για να εκμαιεύσουν κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο αδελφός της 10χρονης εκτιμά πως η αδελφή του μπορεί να δώσει και άλλα σημαντικά στοιχεία στις Αρχές.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη», είπε ακόμη ο αδελφός της Μαρκέλλας.

Με ένα πρόγραμμα αυστηρό και το επισκεπτήριο απόλυτα ελεγμένο η 10χρονη μαθήτρια περιμένει να πάρει γρήγορα εξιτήριο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί