Κρήτη: Στο νοσοκομείο ζευγάρι Σουηδών μετά από τροχαίο – Πιθανόν «έσπασαν» την καραντίνα (Φωτογραφίες)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής στον κόμβο του Πλατανιά στην ΠΕΟ Χανίων – Κισσάμου, εκεί όπου εκτρέπεται η κυκλοφορία λόγω των έργων στον ΒΟΑΚ για την ηλεκτρική διασύνδεση.

Οι αναβάτες μίας μοτοσικλέτας, ένα ζευγάρι Σουηδών, τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη διασταύρωση και χρειάστηκε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Η Τροχαία ερευνά τα ακριβή αίτια πρόκλησης τού ατυχήματος, ενώ πιθανώς να διενεργηθεί και τοξικολογική εξέταση, καθώς το ζευγάρι επέστρεφε από διασκέδαση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των Σουηδών εργάζεται στην ίδια εταιρία με τον 20χρονο, επίσης Σουηδό, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο Χανίων.

Δείτε: Κρούσμα στην Κρήτη: Ο ασθενής είχε ξανανοσήσει και τον είχαν αφήσει από το νοσοκομείο

Υπάρχουν λοιπόν ερωτήματα για το αν και κατά πόσο έχουν δοθεί οδηγίες για να είναι σε καραντίνα ή όχι το προσωπικό της εταιρίας και προφανώς οι πιο άμεσοι συνεργάτες του 20χρονου, παρά το ότι τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Αν έχει δοθεί κάποια τέτοια εντολή, πως το συγκεκριμένο ζευγάρι βγήκε έξω και μάλιστα σε beach bar της περιοχής, όπου ειδικά σήμερα Κυριακή υπήρχε πολύ περισσότερος κόσμος;

parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί