Fake news από Γεωργιάδη για να καλυφθεί η λίστα Πέτσα (Βίντεο)

Παραδέχεται ότι μπορεί να υπάρχουν λάθη

Συνεχίζονται τα fake news από την κυβέρνηση για να καλύψει ότι δεν δίνει στην δημοσιότητα τα ποσά που πήραν τα ΜΜΕ.

«Η διαδικασία είναι εν εξελίξει. Ακόμα μοιράζονται χρήματα. Όταν τελειώσει η διαδικασία θα βγει και η λίστα» υποστήριξε μετά τις αντιδράσεις για την απόκρυψη της λίστας Πέτσα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Επανέλαβε στο ΣΚΑΙ τον τουλάχιστον αφελή ισχυρισμό πως «Αν πηγαίναμε με δημόσιο διαγωνισμό θα κάναμε την καμπάνια αφού θα είχαμε πεθάνει»

«Το είπαμε από την αρχή, όχι τώρα που έγινε η φασαρία.» Ψέματα. Αφού το είπαν από την αρχή γιατί ζητούσε ακόμα και η Καθημερινή με δύο κύρια άρθρα της ζητάει διαφάνεια και να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα Πέτσα.

Ο Γεωργιάδης υποστήριξε ότι όλη η φασαρία γίνεται όχι για το που πήγαν τα λεφτά, αλλά γιατί δεν πήρε χρήματα ο Κ. Βαξεβάνης κα ψευδώς ισχυρίστηκε ότι πήραν όλα τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που δεν ισχύει γιατί το left δεν πήρε δραχμή.

«Σε μία διαδικασία πολυσύνθετη να έχουν εμφιλοχωρήσει και πέντε δέκα σάιτ είναι πιθανόν να έχει συμβεί. Εγώ δεν μπήκα να τα μοιράσω. Σε μία διαφημιστική μπήκαν τα λεφτά. Αν με κάποιο τρόπο μπόρεσε το σάιτ να πείσει τη διαφημιστική ότι πρέπει να πάρει χρήματα…»

Δηλαδή, καμία ευθύνη δεν έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η διαφημιστική φταίει… για τυχόν διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Κατ. Μπρέγιαννη, Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί