Συναγερμός στη Βρετανία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι

Τραυματισμοί από επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκαν στο Ρέντινγκ της Βρετανίας, όπου άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για το κίνημα Black Lives Matter

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ρέντιγνκ της Μεγάλης Βρετανίας μετά από επίθεση με μαχαίρι. Πληροφορίες μάλιστα που επικαλείται η εφημερίδα Telegraph κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αρκετοί άνθρωποι δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Ρέντινγκ και η αστυνομία βρίσκεται στην περιοχή και ερευνά αναφορές για το περιστατικό.

Στο σημείο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί διαδήλωση του κινήματος Black Lives Matter.

Επιβεβαιώνει η αστυνομία

Η αστυνομία του Thames Valley, επιβεβαίωσε πως γνωρίζουν για τις αναφορές που κάνουν λόγο για το περιστατικό, δηλώνοντας πως «αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και ερευνούν την υπόθεση».

Βίντεο από την επίθεση

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τραυματιοφορείς να σπεύδουν στο σημείο και τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να αιμορραγούν και να βρίσκονται στο έδαφος, σε ένα πάρκο.

Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει το βίντεο ανεξάρτητα.

Ο επικεφαλής του δήμου του Ρέντινγκ καλεί τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο αυτό, όπου η αστυνομία αντιμετωπίζει ένα «σοβαρό περιστατικό».

Telegraph

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί