Το νέο βιβλίο της Αν. Βαζαίου και του Αγγ. Παππά για τις προηγμένες τεχνολογίες στον Σακχαρώδη Διαβήτη

Όταν δυο εξαιρετικοί επιστήμονες ενώνουν δυνάμεις, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι άκρως επιτυχημένο και εποικοδομητικό για τους τελικούς αποδέκτες του.

Ο λόγος για το νέο βιβλίο ” Αντλίες Ινσουλίνης και Συνεχής παρακολούθηση του Σακχάρου ” απο την κα Ανδριανή Βαζαίου, Υπεύθυνη του Διαβητολογικού Κέντρου του Νοσοκομείου Παίδων Π & Α Κυριακού και τον κο Άγγελο Παππά, Υπεύθυνο του Διαβητολογικού Κέντρου του Γ.Ν Βενιζέλειο – Πανάνειο.

Οι δύο καταξιωμένοι διαβητολόγοι, με μακροχόνια δράση στη διαχείριση των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και την εφαρμογή των νέων τεχνολογίων στην καθημερινότητα των ασθενών τους, μέσα απο τις σελίδες του νέου τους βιβλίου, επιχείρησαν να εκδώσουν, για πρώτη φορά σε Ελληνική Γλώσσα, ένα εκπαιδευτικό βοήθημα για την χρήση των αντλιών ινσουλίνης αλλά και τα συστήματα συνεχούς καταγραφής και παρακολούθησης της γλυκόζης.

Το βιβλίο απευθύνεται σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, που ειναι χρήστες ήδη αυτών των τεχνολογιών ή όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. Παράλληλα ομως αποτελεί και ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για θεραπευτές που ασχολούνται με τον Σ.Δ τ1.

Το βιβλίο, με 220 σελίδες, εξαιρετικά απλή γραφή και εμπλουτισμένο με σχηματικές παραστάσεις και εικόνες, είναι κατανοητό ακόμη και απο μη ειδικούς ενω ταυτόχρονα παρέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεται ένας επαγγελματίας υγείας που ασχολείται με τον Σ.Δ τύπου 1.Aξίζει να σημειωθεί οτι το βιβλίο δεν είναι διαθέσιμο προς αγορά αλλά θα διατίθεται δωρεάν και σε περιορισμένα αντίτυπα, απο τις εταιρείες που ανέλαβαν την έκδοση του και την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία μέσω των Διαβητολογικών Κέντρων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί