Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΛΗ με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ι. Πλακιωτάκη

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε την Τρίτη 16 Ιουνίου  ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνάς Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του ΟΛΗ ΑΕ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός για το θέμα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραχώρησης της Χερσαίας Ζώνης στον Δήμο, η οποία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού στην Αθήνα, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμου Σενετάκη. 

Σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης εξέφρασε την σύμφωνη γνώμη του και τόνισε ότι και η κυβέρνηση συμφωνεί με την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης και έχει την πολιτική βούληση να κλείσει θετικά το ζήτημα, το συντομότερο δυνατόν.

Η παραχώρηση της χερσαίας ζώνης ουσιαστικά έχει κλειδώσει και απομένει μία ακόμα συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ κ. Μηνά Παπαδάκη και του Προέδρου του ΟΛΗ Κ. Ιωάννη Βαρδαβά  καθώς και του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Υπουργό Οικονομικών τον κ. Χρήστο Σταϊκούρα την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα το οποίο είχε καθυστερήσει από το 2018 για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί