Έναρξη λειτουργίας νέου τμήματος στην «Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες» του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δ. Μινώα Πεδιάδας

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του νέου τμήματος του επιμορφωτικού προγράμματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης με τίτλο: «Αγωγής Υγείας – Πρώτες Βοήθειες».  Τα μαθήματα του νέου τμήματος θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 17:00 μμ και θα διεξάγονται στη πολυχρηστική αίθουσα συσκέψεων στο Δημοτικό Κατάστημα του Θραψανού. Το εν λόγω επιμορφωτικό πρόγραμμα – συνολικής διάρκειας 25 ωρών – θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και ώρα 17.00-20.00. 

Από πλευράς Δήμου Μινώα Πεδιάδας έχει ληφθεί μέριμνα για την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εκπαιδευομένων. 

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) είναι δωρεάν και απευθύνονται σε ενήλικες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, στα αποκεντρωμένα γραφεία Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη που βρίσκονται δημοτικά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Καστελλίου, με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και το ΑΦΜ. Για την ένταξη στα προγράμματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα προγράμματα για τα οποία μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι είναι τα εξής:

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
1Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών25
2Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ)50
3Συμβουλευτική σταδιοδρομίας25
4 Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή, κλπ)25
5 Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)25
6Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων25
7Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα –“e-Επιχειρείν”25
8Εκπαίδευση μεταναστών επίπεδο Α1125
9Εκπαίδευση μεταναστών επίπεδο Α2175
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
1Επεξεργασία κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)50
2Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες25

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μινώα Πεδιάδας:  Τηλ. : 28910 41193, Email: kentrokoinotitas.minoapediadas@gmail.com .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί