Διαρκείς αποκαλύψεις από τον Π. Πολάκη: 11 χιλιάδες ευρώ για …αναλόγια δίνει ο Νότης Μηταράκης

Μόνο που, όπως προκύπτει από αντίστοιχα παραδείγματα, τα υλικά που προμηθεύεται το υπ. Μετανάστευσης δεν θα έπρεπε να κοστίσουν (στους φορολογούμενους…) περισσότερα από δύο ως 2,5 χιλιάδες ευρώ, όπως αποκαλύπτει ο Παύλος Πολάκης – Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νότης Μηταράκης «μοιράζει λεφτά» με απευθείας αναθέσεις με πρόσχημα την επιδημία.

«Ο κύριος Μηταράκης προμηθεύτηκε (με απευθείας ανάθεση λόγω κορωνοϊού βεβαίως-βεβαίως!) τρία αναλόγια (βήμα ομιλητών δηλαδή) και ένα μηχανισμό «αράχνης» όπως λέγεται, για τις ανάγκες των ομιλιών και των εκδηλώσεων με κόστος, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ …11.000 ευρώ !», γράφει ο Π. Πολάκης, παραθέτοντας τα σχετικά έγγραφα

Mόνο που, όπως δείχνει ο Π. Πολάκης με παραδείγματα από τον δήμο Αλεξάνδρειας και τον δημοτικό οργανισμό Θεσσαλονίκης που προμηθεύτηκαν αντίστοιχα αντικείμενα, «δεν έπρεπε να δώσει πάνω από 2-2.500€ και θα ήταν και καλοπλερωμένα!»

Ο Π. Πολάκης είχε μόλις …σήμερα το πρωί είχε αποκαλύψει κι άλλα από τα έργα Μηταράκη, με τις απευθείας αναθέσεις ύψους 150 χιλιάδων ευρώ για υπηρεσίες φύλαξης (security) για την κεντρική υπηρεσία και τα περιφερειακά γραφεία ασύλου, , ενώ είχε επίσης αποκαλύψει απευθείας ανάθεση 24.800 ευρώ για έξι μήνες ,δηλαδή 4.000 και κάτι ευρώ το μήνα για την προμήθεια «υπηρεσιών απομαγνητοφώνησης».

Και ακόμα, υπάρχουν δημοσιεύματα και για άλλες απευθείας αναθέσεις διά χειρός Μηταράκη: 3,7 εκατ. ευρώ για την προσφυγική δομή στη Σιντική Σερρών (11 Ιουνίου), όπου μάλιστα ο υπουργός πέτυχε έκπτωση… 2,2%/…

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί