Οι γονείς της Μαντλίν διαψεύδουν την επιστολή από τον Γερμανό εισαγγελέα ότι η κόρη τους είναι νεκρή

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του άτυχου παιδιού, πιέζει τους Γερμανούς ερευνητές να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έχουν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail

Διαψεύδουν οι γονείς της μικρής Μαντλίν ότι πήραν επιστολή από Γερμανούς εισαγγελείς πως “το παιδί τους είναι νεκρό”.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο εισαγγελείς με επικεφαλής τον Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, απέστειλαν γράμμα στην οικογένεια Μακάν, ενημερώνοντας πως η γερμανική αστυνομία έχει αδιάσειστα στοιχεία στη διάθεσή της ότι ο Κρίστιαν Μπρούκνερ σκότωσε την κόρη τους.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα, μεταξύ των οποίων και αυτό της βρετανικής ταμπλόιντ Daily Mail, ανέφεραν πως ο Γερμανός εισαγγελέας έγραψε ότι η γερμανική αστυνομία έχει στη διάθεσή της αδιάσειστα στοιχεία ότι ο ύποπτος έχει σκοτώσει τη Μαντλίν.

Η οικογένεια Μακάν διαψεύδει πως έλαβε οποιαδήποτε επιστολή

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως “ειδήσεις που αναφέρουν ότι λάβαμε επιστολή από τις γερμανικές Αρχές, η οποία έλεγε ότι υπάρχουν αποδείξεις ή στοιχεία ότι η Μαντλίν είναι νεκρή, είναι ψευδείς”.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του άτυχου παιδιού, πιέζει τους Γερμανούς ερευνητές να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έχουν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

“Θέλω να ξέρω τι στοιχεία έχουν και θα πάρω απαντήσεις αυτή την εβδομάδα”, είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί