Στην τελετή μνήμης στη Στοά Μακάσι σήμερα ο Νίκος Ηγουμενίδης

Στη Στοά Μακάσι και στην τελετή μνήμης για τους αιχμαλώτους κατά τη διάρκεια της Κατοχής παρευρέθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Ο Νίκος Ηγουμενίδης, μαζί με συναδέλφους του βουλευτές, παρευρέθηκε κατά την επιμνημόσυνη δέηση και κατά την τελετή μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στην ομώνυμη στοά στην οδό Νικολάου Πλαστήρα, κάτω από τον Προμαχώνα Μαρτινέγκο. Από το χώρο μνήμης της Ενετικής Πύλης ο Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε:

«Τιμούμε σήμερα εκείνους που αιχμαλωτίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους με αίμα για την πατρίδα. Η θυσία όλων καθοδηγεί και πρέπει να καθοδηγεί  τη δράση μας. Η παρουσία μας εδώ είναι απόδοση ελάχιστου φόρου τιμής στους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα. Το παράδειγμα τους ιδιαίτερα στις δύσκολες περιόδους που ζούμε μπορεί και πρέπει να είναι οδηγός στις δράσεις μας».

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο Νίκος Ηγουμενίδης συνομίλησε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, με εκπροσώπους της Περιφέρειας, αλλά και με πολίτες που βρέθηκαν σήμερα στο Χώρο Μνήμης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί