Μετά τη «λάσπη» στον Ηλιόπουλο, η ΔΑΚΕ ανακαλεί και στο τέλος… σβήνει τη «συγγνώμη»

Πρώτα εκτοξεύουμε λάσπη, στη συνέχεια ανακαλούμε, μετά «ρετουσάρουμε» την ανακοίνωση ανάκλησης και στο τέλος… κατεβάζουμε τελείως την ανακοίνωση

Πρώτα εκτοξεύουμε λάσπη, στη συνέχεια ανακαλούμε, μετά «ρετουσάρουμε» την ανακοίνωση ανάκλησης και στο τέλος… κατεβάζουμε τελείως την ανακοίνωση.

Δείτε: «Ακροδεξιοί παραποίησαν και διακινούν παλαιότερη φωτογραφία μου»: Στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ο Ν. Ηλιόπουλος

Αυτή τη συνταγή φαίνεται πως επέλεξε η «γαλάζια» συνδικαλιστική οργάνωση, ΔΑΚΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ για τα fake news που αναπαρήγαγε κατά του επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» στον δήμο Αθηναίων, Νάσου Ηλιόπουλου, όταν εκείνος αποφάσισε να κινηθεί νομικά για τη «λάσπη» που δέχθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη σελίδα της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ, αναπαρήγαγε μια παραποιημένη φωτογραφία του Νάσου Ηλιόπουλου που διακινείται στο διαδίκτυο από ακροδεξιούς κύκλους, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να κρατά σημαία της ΛΟΑΤ κοινότητας, στην οποία υπάρχει πάνω γραμμένο το εξής μήνυμα: «Της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα παρδαλό». Από την πλευρά του, ο κ. Ηλιόπουλος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το γεγονός ότι η ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ μόλις κατάλαβε τι έκανε έτρεξε να κατεβάσει την ανάρτηση δεν αλλάζει σε τίποτα την ουσία της υπόθεσης. Αναμένω τη δημόσια συγγνώμη».

Η παραποιημένη φωτογραφία
Η πραγματική φωτογραφία

Η δήλωση Ηλιόπουλου όπως φαίνεται θορύβησε τη συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ, η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, ανακαλώντας την ανάρτησή της με τη fake φωτογραφία.

Στη συνέχεια, όμως, για λόγους τους οποίους γνωρίζουν μόνο οι ιθύνοντες της ΔΑΚΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ, η παραπάνω ανακοίνωση «μίκρυνε»:

Βέβαια, το «ρετουσάρισμα» στην ανακοίνωση δεν θα είχε καμία αξία αναφοράς (άλλωστε η συγγνώμη προς τον κ. Ηλιόπουλο ήταν ξεκάθαρη), αν η ΔΑΚΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ έμενε εκεί. Αντιθέτως, οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές επέλεξαν στη συνέχεια να κατεβάσουν τελείως και την ανακοίνωση αυτή, με αποτέλεσμα, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, να μην φαίνεται πουθενά η «συγγνώμη» τους για τη λάσπη στον Νάσο Ηλιόπουλο.

Και η ζωή στη «γαλάζια Ιερουσαλήμ» συνεχίζεται…

altsantiri.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί