Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα που απήχθη πριν από λίγες μέρες και επέστρεψε τελικά με 30 ευρώ στην τσέπη της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έμενε με την μητέρα και τον πατριό του  Ποιους «φωτογραφίζουν» τα πρώτα στοιχεία. Όλες οι νέες λεπτομέρειες. 

Αναμένεται εξέταση και από ιατροδικαστή

Με το σταγονόμετρο δίνονται οι πληροφορίες για την υπόθεση της αρπαγής και εξαφάνισης της 10χρονης η οποία εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς.

Δείτε: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

«Την είχαν με χειροπέδες»: Σοκάρει μαρτυρία για την 10χρονη Μαρκέλα (Βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή μεταφέρθηκε ήδη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία της. Επίσης, αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί θα διανυκτερεύσει σε νοσοκομείο γαι να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις. 

Σαστισμένο το κοριτσάκι

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που συνομίλησαν με το 10χρονο κορίτσι διαπίστωσαν πως ήταν κουρασμένο και έδειχνε να είναι εκτός τόπου και χρόνου. κατάκοπο και σαστισμένο. Μάλιστα με δυσκολία περιέγραφε τα όσα συνέβησαν από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης οπότε χάθηκαν τα ίχνη της ενώ επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Κάτω Τούμπας.

Στοιχεία για την υπόθεση έχει δώσει στην αστυνομία και το “Χαμόγελο του παιδιού”. Ο κ.Γιαννόπουλος, είπε πως υπήρχαν πληροφορίες, που οδηγούσαν σε άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής. “Όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στην αστυνομία και πολλά από αυτά που ξέρουμε δεν μπορούμε να τα ανακοινώσουμε.

Πώς βρέθηκε το παιδί

 Υπενθυμίζεται πως η 10χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11-06-2020). Βρέθηκε λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε βενζινάδικο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Οικονόμου, ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις Αρχές όταν είδε τη Μαρκέλλα, η 10χρονη ανηφόριζε την οδό Καθηγητού Ρωσσίδου στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι κρατούσε σχολική τσάντα, ενώ σήμερα είναι Σάββατο και δεν λειτουργούν τα σχολεία.

«Παρέπαιε, περπατούσε σαν χαμένο» και κουρασμένη περιέγραψε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας πως η 10χρονη του είπε πως θέλει να πάει σπίτι της. Ο ίδιος αντιλήφθηκε πως πρόκειται για τη Μαρκέλλα, όταν του είπε το όνομά της, ενώ όταν τη ρώτησε πώς έφτασε μέχρι εκείνο το σημείο, το ανήλικο κορίτσι σύμφωνα με τον μάρτυρα απάντησε: «Με άφησε εδώ κάτω αυτή που με πήρε και μου έδωσε 30€ για να πάω σπίτι».

Τι δήλωσε ο αδερφός της

Στο σπίτι που μένουν οικογενειακώς έφτασε περίπου στις 19.00 ο αδελφός της δεκάχρονης, Χρήστος. Όπως είπε ο ίδιος δεν του έχουν επιτρέψει καθόλου να δει την αδελφή του.

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του.» Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Ο ίδιο ανέφερε ότι στην μικρή γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βοήθησε.

Δείτε τι δήλωσε:

Πληροφορίες από GRtimes

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί