Κρήτη: Τράκαρε δικυκλίστρια και την παράτησε χτυπημένη στον δρόμο

Ένα ακόμη σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη στα Χανιά, όταν μετά από σύγκρουση με ένα δίκυκλο και τραυματισμό της οδηγού του, ο έτερος οδηγός του Ι.Χ. εξαφανίστηκε, παρατώντας την τραυματία.

Το ατύχημα συνέβη στην παλιά εθνική οδό Χανίων-Κισάμου στο Καλαμάκι και ενώ η κοπέλα οδηγούσε με προορισμό προς τον Σταλό και άξαφνα, ένιωσε να συγκρούεται με το έτερο όχημα, να σέρνεται στο έδαφος και να τραυματίζεται.

Το δίκυκλο που οδηγούσε η τραυματίας

Σε επικοινωνία που είχε το zarpanews.gr με την τραυματισμένη κοπέλα, η ίδια είπε ότι δεν πρόλαβε ούτε καν να δει με ποιον συγκρούστηκε, ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το όχημα είχε εξαφανιστεί. Όπως καταγγέλλει, «όλα έγιναν ξαφνικά και δεν πρόλαβα να δω πολλά, ωστόσο θυμάμαι να είμαι στην άσφαλτο χτυπημένη και κανείς να μην έρχεται για βοήθεια στην αρχή».

Η κοπέλα νοσηλεύεται από τότε στην Ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, ενώ έχει υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι, το οποίο έσπασε σε δύο σημεία, από το ατύχημα. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το μηχανάκι, για να αντιληφθεί κανείς την ένταση της σύγκρουσης.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία διεξάγει προανάκριση για το περιστατικό και αναζητά τον οδηγό που εγκατέλειψε την τραυματία, χτυπημένη και αιμόφυρτη από το σημείο.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί