Καταγγελία: Μας είχαν και περιμέναμε 4 ώρες στο αεροπλάνο! (Βίντεο)

Μια απίστευτη καταγγελία κάνει επιβάτης της Eurowings, για πτήση που προσγειώθηκε στην Αθήνα και προερχόταν από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει η Χαρά Ορφανίδου, τους κράτησαν 4 ώρες μέσα στο αεροπλάνο, δεν τηρήθηκε καμία απόσταση ασφαλείας, δεν θερμομετρήθηκαν ενώ φορούσαν μάσκες για συνολικά 10 ώρες.

Όσο για το τεστ και την φιλοξενία σε ξενοδοχεία, αναφέρει πως δεν υπήρχαν γιατί έφτασαν πολλά αεροπλάνα μαζί και «έπιασαν τα ξενοδοχεία».

Σημειώνει μάλιστα πως αν και η άφιξή της ήταν στις 6 του μηνός, ακόμα δεν την έχουν ενημερώσει για το αποτέλεσμα του τεστ. 

Αλλά διαβάστε τι γράφει: 

Πτήση 06.06.2020 με eurowings..Düsseldorf -Αθήνα.. (κανονικός προορισμός Düsseldorf – Θεσσαλονίκη. Ακύρωση 2 φορές εισητιριου) Μας είχα 4 ώρες μέσα στο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας κ δν μας άφηναν να βγούμε, απόστασης ασφαλείας δν υπήρχαν δν μας θερμομετρησαν καν φορούσαμε μάσκες για 10 ώρες και ….μετα από 4 ώρες και αναμονή μας άφησαν να βγουμε κ μας πηγαν στο χώρο για να Μας κανουν το τεστ κ κλασικά έπρεπε όπως ξέραμε όλοι μας να μας βάλουν σε ξενοδοχεία μέχρι να βγουν τα αποτελματα…(10 με 24 ώρες) Αλλά ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ δν είχαν χώρο και ελεύθερα ξενοδοχεία γιατί κατέβηκαν ” και καλά” απρόοπτα 3 αεροπλανα και μας έπιασαν τα ξενοδοχεία… Το θέμα είναι ότι επειδή ξέραμε για το ξενοδοχείο όπως και εγώ κ οι υπόλοιποι επιβάτες είχαμε κανονίσει τις επόμενες πτήσεις μας ή μεταφορά μας μετά από 1-2 μέρες… Απλά τραγικά ούτε ένα λεωφορείο κάτι να μας πάει στο σταθμό στο ΚΤΕΛ κατι κάπως… Ταλαιπωρία στο φουλ και πολύ ανχος… Εγώ πετούσα την επόμενη μέρα με εσωτερική πτήση με aegean Αθήνα-Θεσσαλονίκη… Έφτασα σπίτι μ την Κυριακή Θεσσαλονίκη ακόμα δν με έχουν ενειμερωσει κάτι για το τεστ… (μόνη μ κάθομαι για 7 μέρες κατοίκων καραντίνα)

Αυτά…Ητανε το χειρότερο ταξίδι….

Πτήση 06.06.2020 με eurowings..Düsseldorf -Αθήνα.. (κανονικός προορισμός Düsseldorf – Θεσσαλονίκη. Ακύρωση 2 φορές εισητιριου) Μας είχα 4 ώρες μέσα στο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας κ δν μας άφηναν να βγούμε, απόστασης ασφαλείας δν υπήρχαν δν μας θερμομετρησαν καν φορούσαμε μάσκες για 10 ώρες και ….μετα από 4 ώρες και αναμονή μας άφησαν να βγουμε κ μας πηγαν στο χώρο για να Μας κανουν το τεστ κ κλασικά έπρεπε όπως ξέραμε όλοι μας να μας βάλουν σε ξενοδοχεία μέχρι να βγουν τα αποτελματα…(10 με 24 ώρες) Αλλά ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ δν είχαν χώρο και ελεύθερα ξενοδοχεία γιατί κατέβηκαν ” και καλά” απρόοπτα 3 αεροπλανα και μας έπιασαν τα ξενοδοχεία… Το θέμα είναι ότι επειδή ξέραμε για το ξενοδοχείο όπως και εγώ κ οι υπόλοιποι επιβάτες είχαμε κανονίσει τις επόμενες πτήσεις μας ή μεταφορά μας μετά από 1-2 μέρες… Απλά τραγικά ούτε ένα λεωφορείο κάτι να μας πάει στο σταθμό στο ΚΤΕΛ κατι κάπως… Ταλαιπωρία στο φουλ και πολύ ανχος… Εγώ πετούσα την επόμενη μέρα με εσωτερική πτήση με aegean Αθήνα-Θεσσαλονίκη… Έφτασα σπίτι μ την Κυριακή Θεσσαλονίκη ακόμα δν με έχουν ενειμερωσει κάτι για το τεστ… (μόνη μ κάθομαι για 7 μέρες κατοίκων καραντίνα) Αυτά…Ητανε το χειρότερο ταξίδι….Gepostet von Χαρα Ορφανιδου am Donnerstag, 11. Juni 2020

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί