Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Γόρτυνας

Με ευρεία πλειοψηφία

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας ενέκρινε με ευρεία πλειοψηφία τον προϋπολογισμό του Δήμου οικ. Έτους 2020, στην έκτακτη ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς, σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα. 

Ο προϋπολογισμός, συνολικού ύψους 39.701.528,13 ευρώ, περιλαμβάνει σημαντικά αναπτυξιακά έργα και δράσεις που αποτυπώνουν τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Σημειώνεται ότι με την έγκριση του προϋπολογισμού, ανοίγει ο δρόμος για την άμεση καταβολή ποσού ύψους 4.183.855,20 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τον Δήμο Γόρτυνας, ως αποτέλεσμα της επίτευξης από την νέα δημοτική αρχή στόχων που προέβλεπε η Προγραμματική Συμφωνία Οικονομικής Υποστήριξης του περασμένου έτους. 

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο προϋπολογισμός του Δήμου Γόρτυνας για το 2020, το σημαντικότερο εργαλείο για την λειτουργία και την διοίκηση του Δήμου μας, είναι αποτέλεσμα συλλογικής και υπεύθυνης δουλειάς και καταδεικνύει τους στόχους και το όραμα  της δημοτικής αρχής. Είναι ένας προϋπολογισμός ρεαλιστικός, εφαρμόσιμος, προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις της εποχής, στις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών μας και στις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας.  

Χαίρομαι ειλικρινά που, μετά από όσα δυσάρεστα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία. Η δημοτική αρχή δουλεύει καθημερινά, με συνέπεια και σοβαρότητα, προκειμένου να γυρίσει σελίδα ο Δήμος μας και τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ήδη ορατά. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους πολίτες που μας επέλεξαν ως εκπροσώπους τους και να προστατεύσουμε την εικόνα του Δήμου μας».  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί