Προσαγωγή γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Στη σύλληψη μίας γυναίκας προχώρησε το πρωί της Πέμπτης η Αστυνομία, η οποία φέρεται να είναι η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι κατά 34χρονης στην Καλλιθέα.

Η υπόθεση έχει απασχολήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες την επικαιρότητα και την κοινή γνώμη, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν η γυναίκα έχει ομολογήσει πως βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Προς το παρόν οι Αρχές παραμένουν σε αναμονή του εντάλματος σύλληψης για την γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ιδιωτική υπάλληλο, από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του θύματος, που δεν ανήκε στους μέχρι πρότινος βασικούς υπόπτους, η οποία είχε «παρεξηγήσει» τη φιλική του θύματος με έναν δικηγόρο.

Οι πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί στην κατοχή της η τηλεκάρτα που χρησιμοποιήθηκε από τη φερόμενη ως δράστιδα και η περούκα.

Το βίαιο περιστατικό συνέβη το πρωί της 20ής Μαΐου, όταν το 34χρονο θύμα που πήγαινε στη δουλειά του στην λεωφόρο Θησέως, δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από το ασανσέρ της εταιρείας. Το θύμα έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα από την καυστική ουσία και ακόμη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Από τότε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποιούσε έρευνες σε βίντεο καμερών ασφαλείας, κινητά τηλέφωνα, ενώ προσπαθούσε να συνθέσει το παζλ και από τις καταθέσεις της 34χρονης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί