Επίθεση με βιτριόλι: Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο – Αφορμή… ένα αίτημα φιλίας στο Facebook;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της βάρβαρης επίθεσης κατά της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, η 35χρονη που προσήχθη σήμερα το πρωί στη ΓΑΔΑ ως βασική ύποπτη, φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν εκείνη που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα, ενώ αυτή την ώρα γίνεται αναπαράσταση της επίθεσης, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Η βασική ύποπτη κατάγεται από τον ίδιο νομό με την Ιωάννα, γεγονός που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να συνδέεται με την επίθεση, ενώ έχει έντονη δραστηριότητα στα social media. Πρόκειται για μία γυναίκα με καλό μορφωτικό επίπεδο, που εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, το οποίο συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία δουλεύει η Ιωάννα.

Σχετικά με το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι, οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η 35χρονη συνέδεσε τον χωρισμό από τον σύντροφό της, με την Ιωάννα, δηλαδή το κίνητρο φαίνεται πως ήταν η ερωτική αντιζηλία. Όπως μεταδίδεται, η γυναίκα φέρεται να έτρεφε παθολογική αγάπη για τον σύντροφό της. Μάλιστα, η εξέλιξη που φαίνεται να πυροδότησε τον ακατανόητο θυμό της, φέρεται να είναι ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο πρώην σύντροφός της στα social media της Ιωάννας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Χωρίς να διαθέτει κάποιο στοιχείο ή απόδειξη “δαιμονοποίησε” την 34χρονη και την κατέστησε “ένοχη” για τον χωρισμό της.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν μηδενικές έως σπάνιες και φευγαλέες δια ζώσης συναντήσεις, εξ ου και η Ιωάννα δεν ήταν σε θέση να την αναγνωρίσει ως τη δράστιδα που της έστησε ενέδρα και της έριξε βιτριόλι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί