Το πρόγραμμα του κινηματογράφου «Τεχνόπολις»

Το πρόγραμμα του κινηματογράφου «Τεχνόπολις» για την εβδομάδα 11-17 Ιουνίου:

Θερινό Σινεμά

Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμουδάρα

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2810 823 813

www.texnopolis.gr

BLOODSHOT

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Ο εκπληκτικός Βίν Ντίζελ (Fast and Furious) πρωταγωνιστεί σε μια καταιγιστική περιπέτεια-βασισμένη στο ομώνυμο comic. Ο Ray Garrison, ένας στρατιώτης που πρόσφατα σκοτώθηκε σε μια μάχη και έρχεται πίσω στη ζωή ως ο υπερ-άνθρωπος Bloodshot. Με μια στρατιά νανοτεχνολογίας να ρέει στις φλέβες του, είναι μια ασταμάτητη και ατρόμητη δυναμική μηχανή που έχει την ικανότητα να επουλώνει αμέσως τις πληγές του. Όμως ελέγχοντας το σώμα του, η RST παράλληλα εξουσιάζει και το μυαλό του. Τώρα, ο Ray αδυνατεί να ξεχωρίσει τι είναι αληθινό και τι όχι- και αυτή είναι η τωρινή του αποστολή. 

Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Τόμπι Κέμπελ, Γκάι Πιρς, Έιζα Γκονζάλες, Σαμ Χιούγκαν

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γουίλσον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:30.

ΑΒΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Αβάνα,  αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο κουβανός πιλότος Ρενέ Γκονζάλες,  κλέβει ένα αεροπλάνο και εγκαταλείπει την Κούβα αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγο και την κόρη του. Ξεκινάει μια νέα ζωή στο Μαϊάμι και σύντομα και άλλοι Κουβανοί τον ακολουθούν. Όλοι μαζί συστήνουν ένα δίκτυο κατασκόπων με αποστολή να  διεισδύσουν σε τρομοκρατικές  οργανώσεις, υπεύθυνες για φονικά χτυπήματα στην Κούβα.

Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Άννα Ντε ΄Αρμας, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Έντγκαρ Ραμίρεζ

Σκηνοθεσία: Ολίβιε Ασάγιας

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:30.

(Σάββατο και Κυριακή στις 22:30)

ΦΥΓΑΜΕ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε» αποτελεί τη νέα ταινία των Disney/Pixar (Coco, Toy Story κ. α.). Η ταινία, συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω. Σε ένα σύγχρονο σύμπαν, ο Ίαν και ο Μπάρλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους πίσω για μια ημέρα χάρη σε ένα μαγικό ραβδί. Έτσι ξεκινάει μια μοναδική περιπέτεια με… ξωτικά, μονόκερους, δράκους και πολλά άλλα μυθικά, αξέχαστα πλάσματα.

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμπά, Βίνας Παπαδοπούλου, Χρήστου Θάνου

Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 (Σάββατο και Κυριακή).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί