Τέλειωσε η καραντίνα, αρχίζει ξανά τις δίκες σε βάρος του Α. Ανδρικάκη ο Λ. Αυγενάκης!

Σε μια ακόμα δίκη οδηγείται ο υπεύθυνος του Candiadoc, δημοσιογράφος Αλέκος Ανδρικάκης, από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Η νέα δίκη, μετά από μήνυση του Λ. Αυγενάκη, έχει προσδιοριστεί για τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 στο Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ο κ. Αυγενάκης ζητά την καταδίκη του δημοσιογράφου για την γνωστή υπόθεση με το 1 εκατομμύριο ευρώ που βγήκε από την Ελλάδα τις ημέρες που ήταν κλειστές οι τράπεζες, την εποχή του δημοψηφίσματος του 2015.

Ο κ. Αυγενάκης, παρά το γεγονός ότι ουδέποτε έγινε αναφορά στο όνομά του, προσπάθησε τότε να εμφανιστεί ότι είναι εκείνος που “φωτογραφίζεται”! Μάλιστα το βράδυ της παραμονής του δημοψηφίσματος ο Α. Ανδρικάκης αναζητείτο από την ασφάλεια για να οδηγηθεί στην εισαγγελία, μετά από καταγγελία Αυγενάκη, ο οποίος ζήτησε τη σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτόφωρου!

Αυτή είναι μια από τις δίκες Αυγενάκη σε βάρος του Α. Ανδρικάκη, ενώ για το ίδιο θέμα έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος του δημοσιογράφου.

Για την υπόθεση αυτή, μάλιστα, κι ενώ, επαναλαμβάνουμε ο ίδιος ενέπλεξε το όνομά του, είχε ζητήσει ακόμα και τη… διαγραφή του Α. Ανδρικάκη από την Ένωση Συντακτών!

Σημειώνεται ότι δεν είναι το μόνο δικόγραφο που παρέλαβε τις τελευταίες ημέρες ο υπεύθυνος του Candiadoc, καθώς και ο άλλοτε αντιδήμαρχος Ηρακλείου και για μερικές εβδομάδες βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γρηγόρης Μακαρώνας, κατέθεσε μήνυση για την οποία έχει κληθεί να καταθέσεις στις 23 Ιουλίου.

Δείτε την πρώτη σελίδα από το κλητήριο θέσπισμα του εισαγγελέα για τη νέα δίκη μετά από από του Λ. Αυγενάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί