Κρήτη: Μαζική θανάτωση γατιών από φόλες – Στην περιοχή υπάρχει παιδική χαρά! (Φωτο)

Άλλη μια εξοργιστική καταγγελία έρχεται στο φως, αυτήν την φορά από την σελίδα LIFE Against Poison Crete, για μαζική θανάτωση αδέσποτων γατιών περιμετρικά αλλά και εντός της περίφραξης του Νοσοκομείου Χρόνιων Παθήσεων Αγίου Νικολάου.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό μετά από έρευνα του Γιώργου Χωραφά και της Πάκα, με τη συνοδεία του Θηροφύλακα Σκύβαλου Γιώργου, μετά από καταγγελία κατοίκου της περιοχής.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην περιοχή που ερεύνησε η ομάδα, υπήρχε παιδική χαρά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας πολλά παιδιά έπαιζαν στους δρόμους. Είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, εφόσον η κατάσταση συνεχιστεί.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της σελίδας:

Όπως ορθά σημειώνει ο Γιώργος Χωραφάς, μόνο ως εγκληματική ενέργεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περιστατικό δηλητηρίασης που ερεύνησε χθες με την Πάκα στον Άγιο Νικόλαο, με τη συνοδεία του Θηροφύλακα Σκύβαλου Γιώργου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Το περιστατικό κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής και αφορούσε στη μαζική δηλητηρίαση γατών περιμετρικά αλλά και εντός της περίφραξης του Νοσοκομείου Χρόνιων Παθήσεων Αγίου Νικολάου.

Εντοπίστηκαν 3 δηλητηριασμένες γάτες ενώ ο καταγγέλων είχε ήδη συλλέξει άλλες 5.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή που ερεύνησε η ομάδα, υπήρχε παιδική χαρά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας πολλά παιδιά έπαιζαν στους δρόμους. Είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, εφόσον η κατάσταση συνεχιστεί.

Η εικόνα ίσως περιέχει: σκύλος, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, κείμενο που λέει "GPI 145"

Ο Γιώργος Χωραφάς και η Πάκα επιχειρούν στο πλαίσιο του έργου LIFE Bonelli eastMed @BonelliEastMed #LIFEBonelliEastMed

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί