Επεισοδιακό το γεύμα Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη: Τον «μπουγέλωσε» γυναίκα

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το γεύμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν γυναίκα που τους πλησίασε “μπουγέλωσε” τον Νίκο Χαρδαλιά .

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια γεύματος του κ. Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η γνωστή Θεσσαλονικιά, Ι. Κ., που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, πλησίασε το τραπέζι των δύο υφυπουργών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους. 

Αρχικά τον προσέγγισε φιλικά, λέγοντας «είσαι φοβερός, έσωσες την χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία, ωστόσο όταν έφτασε κοντά του, πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς τον Νίκο Χαρδαλιά.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της ασφάλειας των δύο υφυπουργών, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή της, ενώ η Ι.Κ. φώναζε μεταξύ άλλων «καταστρέψατε την Ελλάδα».

Μάλιστα η ασφάλεια κατάσχεσε το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί