Άφαντο το πτυχίο του «αρίστου» υμνητή του Παπαδόπουλου και ΓΓ Τουρισμού του Μητσοτάκη!

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων στους υπουργούς Επικρατείας και Τουρισμού, Γ. Γεραπετρίτη και Χ. Θεοχάρη αντίστοιχα, κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρας Αυγέρη, με σκοπό να λάβει το ισότιμο πτυχίο του γ.γ. Τουρισμού, ο οποίος δηλώνει διπλωματούχος της Ελβετικής Σχολής Τεχνικών Κυλινδρόμυλων.

H Δ. Αυγέρη επικαλείται το νόμο του «Επιτελικού Κράτους», το οποίο στο άρθρο 44 ορίζει -μεταξύ άλλων- ότι γενικοί ή ειδικοί γραμματείς υπουργείων μπορούν να διοριστούν ιδιώτες αρκεί να έχουν πτυχίο ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής. Στο βιογραφικό του γ.γ. του υπουργείου Τουρισμού, Κων. Λούλη, ο οποίος -όπως είχε δημοσιεύσει η ΕΦΣΥΝ- είναι υμνητής της Χούντας και του Γ. Παπαδόπουλου, σημειώνεται πως «είναι διπλωματούχος της Ελβετικής Σχολής Τεχνικών Κυλινδρόμυλων».

Δείτε επίσης:  Ένας υμνητής του Παπαδόπουλου, ΓΓ Τουρισμού του Μητσοτάκη!

ΣΥΡΙΖΑ: Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη χωράει και νοσταλγούς της χούντας

ΓΓ Τουρισμού του Μητσοτάκη: Εκτός από υμνητής της χούντας, ντρεπόταν που είναι Έλληνας!- Η… κιτς εμφάνισή του (εικόνες)

Ο Κ. Λούλης, η χούντα, η Εκκλησία και η ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη

Το βιογραφικό:

Κατά την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η μοναδική λειτουργούσα ελβετική σχολή με αυτά τα χαρακτηριστικά φέρεται να είναι η St. Gallen, η οποία είναι Επαγγελματικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης ετήσιας φοίτησης. Από τα στοιχεία της ιστοσελίδας της εν λόγω σχολής, η διάρκεια της φοίτησης που απαιτείται είναι μόλις ενός έτος. Έξι μήνες δια αλληλογραφίας και έξι μήνες παρουσία στις υποδομές της σχολής.

Ως εκ τούτου, η Δ. Αυγέρη ζητά την κατάθεση αντίγραφου του πτυχίου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής του Κ. Λούλη.

Διαβάστε την Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων:

Documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί