Έγινε και αυτό: Ο Πορτοσάλτε έγινε έξαλλος με τον Άδωνη και αποκάλεσε «κομμουνιστική» την κυβέρνηση της ΝΔ

Ποιος θα το περίμενε πως ο προπαγανδιστής της Ν.Δ., Άρης Πορτοσάλτε θα αποκαλούσε την κυβέρνηση της ΝΔ «κομμουνιστική» για ένα μπαρ στην Μύκονο και μάλιστα θα τα έβαζε με τον καλό του φίλο, Άδωνη Γεωργιάδη.

Κι όμως το ακούσαμε και αυτό από τα χείλη του δημοσιογράφου ο οποίος έγινε έξαλλος με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, ο Άρης Πορτοσάλτε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, έκανε μια ερώτηση στον Άδωνη Γεωργιάδη το πρωί της Δευτέρας σχετικά με το κλείσιμο για δύο μήνες παραλιακού μπαρ της Μυκόνου επειδή οι πελάτες ήταν ο ένας πάνω στον άλλο.

«Κάποια στιγμή μπούκαρε κόσμος και ξέφυγε και το θεωρώ λογικό… Αυτά τα μαγαζιά ή τα ανοίγεις ή δεν τα ανοίγεις, κανόνες και μασκούλα σε αυτά τα μαγαζιά δεν γίνονται, είναι μπιτσόμπαρο…» σχολίασε ο δημοσιογράφος για να συνεχίσει εξοργισμένος με τις αποφάσεις της κυβέρνησης «οποιος παίρνει απόφαση να κλείσει δύο μήνες επιχείρηση στη Μύκονο ανήκει σε κομμουνιστική κυβέρνηση» και στη συνέχεια τον ρώτησε «εσείς είσασταν; εσείς πήρατε την απόφαση;»

Τότε ο Άδωνης Γεωργιάδης απάντησε ξαφνιασμένος από το ξέσπασμα του φίλου του Άρη, πως πρώτη φορά ακούει κάτι τέτοιο και πρόσθεσε πως την απόφαση «την πήραν οι υπηρεσίες βάσει της απόφασης που έχουμε βγάλει».

«Εγώ είμαι ο αρμόδιος υπουργός και διαπιστώνουμε ότι μια επιχείρηση αποφασίζει δημοσία θέα να μην τα τηρεί. Τι πρέπει να κάνω; Να πω ότι ‘’α, μπράβο δεν πειράζει’’», απάντησε στις επικρίσεις ότι το δίμηνο κλείσιμο αποτελεί εξοντωτική ποινή» είπε χαρακτηριστικά.

Και επειδή εκεί στη ΝΔ οι φιλίες δε χαλάνε για ένα… μπιτσόμπαρο ο Άδωνης Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει το διάλογο που είχε με τον δημοσιογράφο στο twitter,γράφοντας λίγο αργότερα:

«Η διαφωνία με τον φίλο μου για το πρόστιμο και την ποινή στη Μύκονο. Η ανταλλαγή επιχειρημάτων είναι ωραίο πράγμα και ούτε χρειάζεται πάντα να συμφωνούμε σε όλα. Διαφωνώ με κάθε ακραίο σχόλιο που διάβασα εναντίον του. Είναι ο πιο ακέραιος.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί