Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΟΣΕ με βολές κατά Καραμανλή

«Απετράπη η εκλογή Κατσιφάρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ματαιώθηκε η υπογειοποίηση του τραίνου στην Πάτρα. Έμενε και κάτι άλλο για να είναι η συνεργασία παραγωγική;», σχολίασε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο παραιτηθείς Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Σπηλιόπουλος, δήλωσε ότι οδηγήθηκε στην έξοδο διότι “δεν κατέστη δυνατή η οποιαδήποτε παραγωγική συνεργασία με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή”», σημείωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

«Γιατί όμως; Απ’ την πλευρά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η συνεργασία ήταν εξόχως παραγωγική: Απετράπη η εκλογή Κατσιφάρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ματαιώθηκε η υπογειοποίηση του τραίνου στην Πάτρα. Έμενε και κάτι άλλο για να είναι η συνεργασία παραγωγική;», σχολίασε ο Γ.Βαρεμένος.

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος προέρχεται από το ΚΙΝΑΛ, είναι επικεφαλής παράταξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έχει διατελέσει βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών.

Ο ίδιος διορίστηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στη θέση του επικεφαλής του ΟΣΕ από τη ΝΔ. Μάλιστα, στις περιφερειακές εκλογές υποστήριξε τον «γαλάζιο» υποψήφιο και όχι τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου, αποτελούν το μεγάλο στοίχημα του Οργανισμού και δεν έχουν καν ξεκινήσει.

«Υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ. Και αυτό διότι δεν κατέστη δυνατή η οποιαδήποτε παραγωγική συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, η οποία θα ήταν αναγκαία και επωφελής για τον Οργανισμό, παρά τις συνεχείς προσπάθειες που κατέβαλα για το σκοπό αυτό», ήταν η λιτή ανακοίνωση του κ. Σπηλιόπουλου.

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί