«Μένουμε Όρθιοι 2»: Στις τοπικές αγορές και γειτονιές ο ΣΥΡΙΖΑ

Την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι”, μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της κρίσης, παρουσιάζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας.

Στις τοπικές αγορές και γειτονιές βρίσκονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» αλλά και αφουγκραστούν τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης βρέθηκε στο Γαλάτσι

“Στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας, τους γείτονές μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας”, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης.

Ο Κ. Μπάρκας στο Νομό Πρέβεζας

Την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι”, μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της κρίσης, παρουσιάζει στους πολίτες του Νομού Πρέβεζας ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μέσω των περιοδειών που πραγματοποιεί ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας.

Ο κ. Μπάρκας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πρέβεζας είχαν παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους πολίτες, ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες στην κοινωνία, για την επεξεργασία των αναγκαίων λύσεων με σκοπό την
άμβλυνση των συνεπειών της επερχόμενης τεράστιας ύφεσης και κρίσης. Ήδη, στα πλαίσια της περιοδείας αυτής, ο κ. Μπάρκας επισκέφθηκε τις Τοπικές

Κοινότητες του Μεσοποτάμου, της Βαλανιδοράχης, της Αμμουδιάς και του Ωρωπού, ενώ επίσης περιόδευσε σε εμπορικούς δρόμους της Πρέβεζας και του Καναλακίου. Οι περιοδείες του κ. Μπάρκα και του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πρέβεζας θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα, με σκοπό να διαχυθεί άμεσα το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» στους πολίτες.

Η Θ. Φωτίου ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο επικεφαλής της ΣΤΡΟΦΗΣ Ν. Σμύρνης Θέμης Παυλόπουλος στη Ν. Σμύρνη

Με τον Γιάννης Μπαλάφας, το Θανάσης Θεοχαρόπουλος και τον υποψήφιο δήμαρχο της ΣΤΡΟΦΗΣ Ν. Σμύρνης Θέμης Παυλόπουλος συνοδευόμενοι από στελέχη και μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σμύρνης και της Νομαρχιακής Ν. Αθήνας, περπατήσαμε στην κεντρική πλατεία της Ν. Σμύρνης καθώς και στην Ομήρου, όπου συνομιλήσαμε με επιχειρηματίες, εργαζόμενους και πολίτες μοιράζοντας φυλλάδια του #ΜενουμεΟρθιοι .

Η Νίνα Γ. Κασιμάτη στη Νίκαια

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί