Φήμες για κινητικότητα στην τούρκικη πλευρά των συνόρων στον Έβρο (Βίντεο)

Φήμες για έντονη κινητικότητα από τα ξημερώματα στην τουρκική πλευρά των συνόρων στον Έβρο, σύμφωνα με το evrosonline. Ωστόσο σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ (ΑΝΤ1) αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία και οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται.

Οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται ως αυτή την ώρα σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου στο ΣΚΑΙ. Υπάρχει έντονη κινητικότητα στις ελληνικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή ενώ όπως ανέφερε υπάρχει ετοιμότητα.

Πρόσφυγες και μετανάστες μεταφέρονται σε σημεία τόσο στην περιοχή της Ανδριανούπολης όσο και στην τουρκική πλευρά στο ύψος του Πετάλου στον Πέπλο, καθώς και στα Ύψαλα, αναφέρει το δημοσίευμα.

“Το ταξίδι της ελπίδας μέσω της Αδριανούπολης ξεκινούν και πάλι μετανάστες”, αναφέρει δημοσίευμα της Haber Turk. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν αποκλείεται να είναι αυτό που πυροδότησε τις φήμες για νέο κύμα μεταναστών στα σύνορα, σύμφωνα με την Αυγή.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας στο Open αναφέρθηκε στην αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα και την ανάγκη επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία κάτι που η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν κάνει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί