Χ. Μαμουλάκης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος:

Με αφορμή τον χαρακτηρισμό της 5ης Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τα ακραία καιρικά φαινόμενα πολλαπλασιάζονται. Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής γίνονται ολοένα και πιο έντονες. Οι επιστήμονες και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, προβλέπουν ακόμα χειρότερες ημέρες και στέλνουν ένα πολύ ισχυρό και σαφές μήνυμα: Επιβάλλεται να αναλάβουμε δράση ΤΩΡΑ!

Θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι η βιοποικιλότητα. Ένα θέμα που, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, καταδεικνύει την αλληλεξάρτηση των ανθρώπων και των ιστών της ζωής μέσα στην οποία υπάρχουν.

Στην χώρα μας, δυστυχώς, η Κυβέρνηση της ΝΔ αγνοώντας κάθε αντίδραση και θέτοντας στο περιθώριο τις τοπικές κοινωνίες, τους φορείς και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, προχώρησε πρόσφατα στην ψήφιση ενός νομοσχεδίου με άκρως αντι-περιβαλλοντική φιλοσοφία. Ενός νομοσχεδίου που θυσιάζει το ελληνικό περιβάλλον στο βωμό των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Παρά ταύτα όμως, είμαστε αποφασισμένοι να μην σταματήσουμε την προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Να μην καταθέσουμε τα όπλα. Να μην σταματήσουμε τις δράσεις. Τώρα είναι η ώρα της φύσης. Προστατεύουμε το περιβάλλον, φροντίζουμε για τη ζωή μας!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί